Catwalk pe pârtie

Sâmbătă am fost să mă dau cu placa. Animaţie şi schimbare de stil în Poiană. Au venit rusoaicele. E o evidenţă pentru toată lumea. Femeile astea chiar arată bine şi nu o spun cu invidie, ci cu admiraţie. Se diferenţiază de românce prin outfit şi look. Ies pe pârtie machiate destul de evident şi au întotdeauna părul aranjat cu grijă. Blonde, înalte, cu ochii albaştri = idealul masculin sau mă rog, o felie din idealul masculin.
Pe de altă parte, dincolo de privirile tâmpe pe care le aruncă bărbaţii extaziaţi la vederea unei femei care arată atât de diferit de consoarta ce ţine cratiţa în mână, mai există şi bărbaţi normali. O parte din prietenii mei cred că moldovencele şi rusoaicele au faţă de prostuţe…ei au zis-o. În fine vă las să vă delectaţi cu câteva poze…Nu mă blamaţi pe mine pentru calitatea lor şi nici pentru estetica conţinutului. Au ieşit cam mişcate…tipului care le-a făcut i-a cam tremurat mâna…Oare de ce?
Loading...


6 comentarii:

 1. Foarte interesante cugetarile:). Dar citind aceste randuri ne mai putem pune o serie de intrebari pe langa cele deja sugerate, intr-un mod la fel de natural. Si ajung sa ma intreb astfel, de unde aceasta INVIDIE(bine'teles inexistenta sau mai rau, mascata in admiratie) sau poate chiar frustrare fata de aceste asa numite "RUSOAICE" din Cluj, Basarabia,Galati sau Ucraina(egal probabil). Sa ne zboare oare gandul la cratite datorita faptului ca unele din tinerele domnisoare ce se dau cu placa sau schiurile pe aceeasi partie erau adresate cu apelativul de "nevasta", sa fie oare fiorul de invidie pentru privirile "tampe" ale barbatilor, sau de fapt ce zic eu?!?!?....poate e doar din cauza faptului ca ele se trezesc mai devreme si inchiriaza toate schiurile si placile mai bune de pe la centrele de inchirieri, lasand doar cateva vechituri pentru cei intarziati. In fine, oricare ar fi motivele, partea buna o reprezinta prietenii care ne linistesc, cel putin din punct de vedere al fizionomiei fetei. Oricum, mai avem timp sa cugetam pana la revelionul pe stil vechi, iar dupa, cu putin noroc, poate o sa ai parte si TU, draga Missy, de o poza tremurata pe partia Bradu.

  Paul 2in1 Musa (schior pe Bradu si personaj de articol in presa brasoveana)

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte interesante cugetarile:). Dar citind aceste randuri ne mai putem pune o serie de intrebari pe langa cele deja sugerate, intr-un mod la fel de natural. Si ajung sa ma intreb astfel, de unde aceasta INVIDIE(bine'teles inexistenta sau mai rau, mascata in admiratie) sau poate chiar frustrare fata de aceste asa numite "RUSOAICE" din Cluj, Basarabia,Galati sau Ucraina(egal probabil). Sa ne zboare oare gandul la cratite datorita faptului ca unele din tinerele domnisoare ce se dau cu placa sau schiurile pe aceeasi partie erau adresate cu apelativul de "nevasta", sa fie oare fiorul de invidie pentru privirile "tampe" ale barbatilor, sau de fapt ce zic eu?!?!?....poate e doar din cauza faptului ca ele se trezesc mai devreme si inchiriaza toate schiurile si placile mai bune de pe la centrele de inchirieri, lasand doar cateva vechituri pentru cei intarziati. In fine, oricare ar fi motivele, partea buna o reprezinta prietenii care ne linistesc, cel putin din punct de vedere al fizionomiei fetei. Oricum, mai avem timp sa cugetam pana la revelionul pe stil vechi, iar dupa, cu putin noroc, poate o sa ai parte si TU, draga Missy, de o poza tremurata pe partia Bradu.

  Paul 2in1 Musa (schior pe Bradu si personaj de articol in presa brasoveana)

  RăspundețiȘtergere
 3. De la frustare pana la admiratie, de la invidie la dorinta si de la prostie la intelepciune este cale lunga!

  Multi cunosc, putini stiu!

  Probabil invidia, ura si prostia nu apartin celei care a scris postul, care de altfel este foarte interesant si bine gandit-scris, ci mai degraba celui care a fost un "personaj de articol in presa brasoveana"!

  Din comentariul tau ... eu unul, inteleg mai degraba frustrarea ta decat a autoarei Missy ...

  ... poate si tu esti unul dintre cei ... ce gandesc "labam necesarum est" ... in timp ce intorci privirea catre ceva ce ... insasi prin modul tau de gandire ... nu vei avea!

  Anonimule ... hai pa!

  RăspundețiȘtergere
 4. Hey nu va certati!!!!! Mi-au placut comentariiile, de-aia le-am si pus de doua ori...Am vazut ca persoana a insistat. Sa le luam pe rand...
  1.era doar un experiment de a prezenta lucrurile ..a mers...
  2.nu era vorba de persoane reale, in afara de cele care se imt se pare si chiar nu inteleg de ce???????
  3. nu inteleg de ce cineva s-ar plasa singur intr-o categorie de "priviri tampite" din moment ce exista si "priviri ok" care nu sunt de condamnat, ci chiar de incurajat
  4. Poze cu mine nu astept deoarece eu nu consider ca arat bine, desi putinii mei admiratori ar spune contrariul, iar cei care ma cunsoc stiu ca am o fobie de poze...asa ca...nu vad de unde invidia... Ma stimez la adevarata valoare, imi place de mine asa cum sunt si sincer, nu as dori sa arat dupa un sablon anume... Daca ar fi sa aleg un sablon anume as alege ceva mai exotic si as abandona tipul blonde, tall, slim, blue-eyed care e deja extrem de banal. Si by the way tipele din poza erau oribile, comparativ cu alte bunaciuni estice de pe partie...asa ca nu vad de unde invidia....cam asta am vrut sa punctez imi pare rau ca s-a inteles altceva...chiar foarte rau.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mai Missy ce-i cu comentariul asta sincer! Eu as fi abordat unul un pic mai picant, cu tinta!

  Frumos rapsuns, by the way!

  Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 6. Mai Missy ce-i cu comentariul asta sincer! Eu as fi abordat unul un pic mai picant, cu tinta!

  Frumos rapsuns, by the way!

  Felicitari!

  RăspundețiȘtergereTe invit sa aduci o nota cu stil prin comentariul tau! Comentariile spam nu sunt aprobate.