De ce sunt femeile dezastre la volan? pentru că au breton

Femeile care poartă breton pot fi implicate mult mai uşor în accidente rutiere


Studiul de faţă răspunde unei întrebări universale, pe care şi-o pun în special bărbaţii misogini: De ce conduc femeile atât de prost?????

Femeile care poartă breton lung au mai mari probabilităţi de a fi implicate în accidente rutiere, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Marea Britanie. Studiul, realizat de compania de asigurări Sheilas' Wheels, a mai scos la iveală faptul că 60% dintre femei iau mâinile de pe volan pentru a-şi aranja părul sau pentru a-l împinge la spate. Jacky Brown, de la Sheilas' Wheels, a spus: „Nu multe femei privesc părul ca pe un posibil motiv de distragere a atenţiei". „Cele mai noi tendinţe în materie de coafură promovează şuviţele tăiate în jurul obrazului şi trebuie să fim conştiente de pericolul reprezentat de acestea".

În concluzie, dragele mele oglinda laterală nu a fost concepută pentru a testa calitatea manichiurii franţuzeşti, oglinda retrovizoare nu trebuie utilizată pentru a avea o mai bună vizibiliate atunci când ne dăm cu mascara, iar frâna, pedala de acceleraţie şi ambreiajul nu sunt mini-aparate de fitness ; sunt nişte chestii foarte utile la orice altceva mai puţin la „lucrarea” gambelor