Topul oraşelor cu cele mai frumoase femei

Nici acum, la 23 de ani nu cunosc pe deplin variabilele după care masculii se gidează atunci când „clasifică” femeile în bune, superbe, atrăgătoare, nashpa sau hidoase. Cert e că pe lista mea de criterii posibile a mai apărut unul: oraşul de reşedinţă. Probabil că bărbaţii s-au săturat să clasifice femeile în funcţie de culoarea părului, a ochilor, absenţa sau prezenţa silicoanelor şi a operaţiilor estetice Altfel nu pot să îmi explic de ce editorii unei faimoase reviste americane de lifestyle masculin au întocmit top ten-ul oraşelor cu cele mai frumoase femei. În top apar metropole din cele mai diverse colţuri ale lumii, însă despre frumuseţea româncelor nu se spune nimic. Enjoy!

10. Hong Kong, China
Un oraş dinamic, ideal pentru cei cu fetişuri pentru asiatice. Cică, zic editorii de la revistă…vor fi foarte încântaţi (cei cu pasiune pentru asiatice), deoarece reuneşte frumuseţi din China, Japonia, Thailanda şi Vietnam

9. Tel Aviv, IsraelApreciat pentru femeile în…uniformă. Pe-acolo, zic băieţii de la revistă sunt numai femei una şi una: „ochi verzi încântători, piele închisă la culoare şi părul lung, care te vor face (în cazul în care eşti bărbat – zic eu) să te rogi să te circumcidă cineva”. Ce e pus în ghilimele nu e de la mine. E de la băieţii de la revistă…pur şi simplu fraza asta m-a amuzat teribil. Cât de tâmpit poţi să fii să ceri să fii circumcis, doar pentru o femeie?

8. Montreal, CanadaÎn Montreal e plin de prospături, mai precis „cu multitudinea de colegii şi universităţi nu te poţi abţine să nu remarci cantitatea impresionantă de carne proaspătă”. Adică cum? Noi suntem doar carne???????? Misogin, aş zice. Oricum, dragi bărbaţi, Montreal e oraşul cu cea mai mare densitate de fete frumoase. Pe această cale ţin să îi mulţumesc lui Sergiu din Canada, fost coleg de liceu, care mi-a spus că de fapt aproape toate stripteusele şi manechinele din Montreal sunt românce. Deci ne-am luat şi noi cota, chiar dacă nu suntem în top.

7. Stockholm, Suedia


Aici găsiţi femei petrecăreţe. Ăştia de la onorabila revistă ne informează că în Stockholm sunt „young babes, and Stockholm produces them by the truckload”. M-am abţinut de la traducere. Trageţi voi concluziile

6. Miami & Los Angeles, Statele UniteAici le dau dreptate băieţilor de la revistă. Oraşele acestea sunt pentru amatorii de „plastic look”, adică fete siliconate, cu aspectul metamorfozat prin operaţii estetice.

5. Praga, Cehia
Cică Praga ar fi renumită pentru bere şi femei. Încă o dată mi se confirmă faptul că americanii n-au pic de cultură…europeană.

4. Copenhaga, Danemarca
În cazul acestui oraş, băieţii de la revistă nu au făcut vreun comentariu misogin de care să mă leg…..Aşa că….

3. Caracas, Venezuela
Aici mi-a plăcut comentariul celor de la revistă. Cică fetele din venezuela sunt foarte vesele şi foarte elegante şi nu există cuvinte să le descrii eleganţa şi sex –appealu’.

2. Milano, Italia


Milano se află pe locul doi nu datorită „băştinaşelor”, ci datorită manechinelor, fiind una din capitalele modei. Italiencele sunt de fel, nespălate şi urâte. E vorba mai ales de cele din sud. O amică ce a trăit ani buni în Italia mi-a povestit că cele din Sicilia mergeau la plajă nedepilate la subraţ sau pe picioare. Scârbos. Bine, e drept Milano, nu e Napoli, dar totuşi nu cred că îşi merită poziţia în top.

1. Rio de Janeiro, BraziliaAici se află cele mai frumoase, voluptoase şi îndrăzneţe femei din lume.