Grupul manechinelor care beau doar apă plată cu lămâie şi nu se spală

Răsfoind unul din cotidienele centrale de scandal, am dat peste o ştire „murdară”. Cică manechinele, de altfel fete fiţoase şi preţioase nu se înţeleg prea bine cu apa şi cu săpunul. Aşa zic creatorii de modă romani, care după defilări se văd nevoiţi să îşi ducă colecţiile la „Nufărul” (pentru cei care nu ştiu, Nufărul e spălătorie). Mihai Albu, Mircea Bărbulescu, Nora Bălănică şi Laura Olteanu s-au plâns celor de la Click că posesoarele de 90 – 60 – 90 se urcă pe podium mirosind a transpiraţie sau murdare pe tălpi. Situaţia e salvată de Monica Columbeanu care le recomandă tinerelor manechine ca înainate de fiecare defilare să petreacă juma’ de zi în jacuzzi.

Se poate măi fetelor???? Ce s-a întâmplat cu apa …plată din pahar?

Ca să te convingi că e pe bune citeşte ce au scris cei de la Click

Absolvent al Kingston University Londra şi al Universităţii de Arte Vizuale şi Design din Cluj-Napoca, tânărul creator de modă Mircea Bărbulescu a făcut, recent, la emisiunea Antena 2 Special, dezvăluiri de senzaţie din culisele festivalurilor de modă cu pretenţii de la noi, precum Fashion Week. Designerul a acuzat majoritatea modelelor din România că nu se spală şi distrug astfel, din cauza mirosului insuportabil de transpiraţie, rochii de mii de euro. “E uimitor să vezi nişte fete de 20 de ani, manechine, nu oameni ai străzii, care nu se spală. Ele put a transpiraţie atât de tare că e imposibil după aceea să mai vinzi creaţia respectivă!”, a declarat indignat acesta.

Mihai Albu: "Încalţă pantofii murdare pe tălpi"

Designerul de încălţăminte Mihai Albu are nişte reguli foarte stricte: “Eu îmi aleg manechinele după numărul de la pantofi şi după grosimea gleznei. Pentru că ele se murdăresc de praf când umblă prin culise, le pun să se şteargă pe picioare înainte să se încalţe. Am auzit şi eu, că au mai fost probleme cu fete care nu se prea spălau. La o prezentare de lenjerie intimă unei fete i s-a întâmplat să-i vină menstruaţia chiar atunci. Se mai întâmplă“.

Nora Bălănică duce hainele la Nufărul

Creatoarea Nora Bălănică activează de aproximativ patru ani în domeniul modei, creaţiile sale fiind realizate din mătase naturală de foarte bună calitate. “La o prezentare de modă fetele trebuie să se schimbe foarte repede şi e normal ca ele să mai transpire. Rochiile mele sunt numai din mătase naturală şi mirosul se impregnează imediat. Tocmai de aceea, la sfârşitul fiecărui eveniment, sunt nevoită să duc peste jumătate din creaţiile colecţiei mele la o curăţătorie ecologică”, ne-a declarat aceasta.

Laura Olteanu: "Mi-au pătat rochiile cu ruj"

Adepta creaţiilor din mătase, lungi şi vaporoase, Laura Olteanu nu prezintă nici ea o ţinută mai mult de două ori: “E adevărat că în nebunia de la festivalurile de modă multe rochii se pot deteriora. Ba se agaţă de un toc şi se sfâşie, ba se murdăresc de fond de ten sau de ruj. Ideal ar fi să nu prezinţi o piesă vestimentară mai mult de două ori”.

Sursa: cu multumiri Click