Vedete fara Photoshop

Un subiect pe care il astept de mult timp. Cum arata zeitele Hollywood-ului fara machiaj si fara traditionalele retusuri in Photoshop? Au facut un experiment cei de la iWANEX STUDIO. Ei bine, fara Photoshop au cearcane, cosuri, riduri, fata obosita si nu au nici pe departe corpul atat de armonios pe cat ne face Photoshop-ul sa credem. Concluzia e una singura: ce ar fi sa nu ne mai omoram atat de des stima de sine, comparandu-ne cu niste vedete la fel de imperfecte ca si noi?!?


Eva Longoria
Sirena catifelată din prima fotografie se dovedeşte a fi o femeie cu ten obosit şi siluetă dreaptă, băieţească. Specialiştii i-au netezit pielea, i-au îngustat talia şi i-au mărit un pic şoldurile, ca să-i dea un aspect mai feminin.

Mena SuvariActriţa din American Beauty are un ten cu tendinţe acneice. Datorită profesiei, e de înţeles să apeleze la tehnologie pentru a-şi îmbunătăţi imaginea, dar să meargă până la a prezenta imaginea unui ten absolut fără cusur, asta e mai greu de înţeles. Având în vedere că este şi model al firmei de cosmetice Lancôme, ipocrizia e cu atît mai jignitoare pentru public.

Brittany MurphyÎn poza retuşată, actriţa ne arată o privire luminoasă şi un ten ca piersica. Apoi ne uităm în dreapta şi observăm că, dincolo de pungile de sub ochi, pielea lipsită de tonus şi semnele de acnee, este vorba de aceeaşi persoană... parcă...

Nicolette SheridanVedeta din Neveste disperate are 45 de ani, nu cred că se aşteaptă cineva să aibă o faţă fără absolut niciun rid, cum apare în poza retuşată. În partea dreaptă, originalul ne dezvăluie o femeie încă atrăgătoare, dar care, totuşi, îşi arată vârsta.

Katherine HeiglActriţa din Anatomia lui Grey este, evident, o femeie atrăgătoare, cu un zâmbet radios şi o frumuseţe naturală. Şi, cum asta nu-i niciodată suficient pentru Hollywood, Photoshop-ul a făcut-o mai slabă, i-a ridicat sânii şi i-a intensificat culoarea pielii, a părului şi a ochilor. Heigl are 33 de ani şi pretenţia de a arăta de 25, ca şi cum a-ţi accepta vârsta ar fi culmea ruşinii.

Kelly ClarksonTânăra cântăreaţă nu este genul silfidă, nu are conformaţia necesară şi nici nu trăieşte de pe urma siluetei, ca fotomodelele. Cu toate acestea, în fotografia retuşată pare că ar avea peste 5 kg în minus, pentru că, probabil, un aer sănătos şi normal e curată sinucidere mediatică, în viziunea publicului american.

Sursa: Click, cu multumiri