Victoria Beckham plina de cicatriciParerea mea: Victoria Beckham e din ce in ce mai urata. Pe vremea cand Spice Girls aveau succes, aveam un poster cu Victoria pe usa de la dulap. Avea o rochie bestiala verde cu maro, semitransparenta mulata pe corp si foarte sexy. Pe atunci, o admiram pe Victoria Beckham. Acum tinde sa devina o epava si asta doar pentru ca se incapataneaza sa ramana tanara, cu orice pret. Asa cum nu poti sfida gravitatia, nici cu varsta nu te poti juca. Ca atare, Victoria Beckham e obsedant de slaba, si mai nou se afiseaza cu cicatricile la vedere. Ugly!!!! mai ales partea cu cicatricile.

Iata ce scriu cei de la Antena 3 VDT, despre ea:

Posh a fost fotografiată pe străzile din New York într-o ţinută care nu a reuşit să-i acopere defectele. După ce în urmă cu o săptămână soţia fotbalistului David Beckham ne-a dezvăluit genunchii săi plini de imperfecţiuni , de data asta a arătat că şi abdomenul ei are „defecte” considerabile. Vestimentaţia de culoare gri şi transparentă la nivelul taliei a scos la iveală nişte cicatrici profunde. Să fie oare urmele naşterilor prin cezariană ale fiilor ei?

Nici din punct de vedere profesional, Victoriei nu-i merge prea bine, dacă luăm în considerare cea de-a doua destrămare a trupei Spice Girls. Ca să compenseze eşecul muzical, Posh se va dedica probabil de acum înainte modei, întrucât şi-a început de ceva vreme o carieră ca designer vestimentar.Sursa: http://www.antena3.ro/vdt/index.html