Monica Columbeanu in razboi cu impresarul din ItaliaAşteptam un asemenea moment de mult timp. Aventurile şi „succesurile” Monicăi Columbeanu prin Italia, mi s-au părut de la bun început o făcătură. România are manechine mult mai valoroase, iar Monica nu a dovedit încă nimic pe plan internaţional.

Succesul „răsunător”din Italia se pare că nu a fost chiar atât de grandios pe cum vuiau ziarele. Cel puţin aşa susţine fostul manager al modelului, Antonello de Gennaro, care a atacat-o dur pe Monica. Acesta a ieşit la rampă cu declaraţii şocante. Sursa nemulţumirilor e faptul că Moni nu i-a remunerat prestaţia. De cealaltă parte, Moni susţine că a întrerupt colaborarea cu impresarul deoarece acesta îi cerea să racoleze românce pentru lucrul în baruri de nopate.

Antonello de Gennaro a trimis ieri un comunicat de presă ziariştilor români în care le explica detaliile legate de activitatea Monicăi Columbeanu în Italia. Potrivit impresarului, aceasta se pare că nu a câştigat 200.000 de euro, aşa cum susţinea, ci doar 1000. Apariţiile ei la Săptămâna Modei de la Milano, erau de fapt aranjate prin pile, relaţii şi insistenţe, iar revista în care a pozat era de fapt o „fiţuică” distribuită gratuit într-un orăşel de la periferia Romei.

Mai mult, impresarul italian susţine că Monica Columbeanu, atunci când se afla la casting, rămânea doar în bikini în faţa bărbaţilor, în speranţa de a da lovitura cu bustul său siliconat“.

Iata ce scriu ziarele centrale despre acest subiect:

Scandalul Columbeanu


Picanterii despre doamna Columbeanu si un avocat din Italia


Sursa pozei: EVZ