7900 de dolari, telefonul de la Dior


Ultimul moft în materie de telefoane vine de la luxosul brand Christian Dior. După ce alte case de modă precum Dolce & Gabbana şi Prada şi-au adus contribuţia la crearea unor telefoane cu stil, cei de la Dior au decis să pătrundă şi ei pe acest segment.
Terminalele marca Dior sunt exclusiviste şi sub aspectul preţului, ce variază între 5000 şi 7900 de dolari. Noua linie de „boutique phones” este produsă în parteneriat cu ModeLabs. Telefonul dispune de un display touchscreen, camera video şi mini-phone extender, o inovaţie în acest sens. Practic este vorba de un mini – telefon, cu rol de telecomandă. Acest al doilea terminal în miniatura este puţin mai mare decât un stick USB şi este util pentru domnişoarele care nu doresc să „răscolească” în poşetă pentru a-şi găsi telefonul. Minitelefonul poate fi agăţat de exteriorul poşetei, permiţând comunicarea utilizatorului cu telefonul principal, astfel că veţi putea fi apelată în continuare chiar şi de pe acest mini-device.
Dior se aşteaptă să vândă cel puţin 10.000 de unităţi ale acestui handset în primul an, ajungând la o sumă de 315 milioane de dolari pe termen lung. Handsetul a fost produs de către compania franceză ModeLabs, care a investit câteva milioane în dezvoltare şi cercetare pentru noul telefon. Cu un an în urmă, Motorola şi Dolce & Gabbana comercializau telefoane aurite RAZR în valoare de 315 milioane de dolari, iar acum Prada se pregăteşte de un nou telefon LG cu brandingul său.