Hot Trend: Gladiator Shoes la moda in aceasta varaDin categoria Hot Trend, am gasit ceva interesant. Descoperirea evident nu imi apartine ci vine direct de pe podiumurile de moda ale acestei veri, dupa ce ulterior s-a facut remarcat prin „paginile” istoriei. Asadar, daca te-ai saturat de balerini sau daca te intrebi ce papucei, pantofi, sandale ai putea purta in vara asta, afla ca sunt la moda The Gladiator Shoes.

Desprins din filele cărţilor de istorie, un nou trend îşi face loc printre accesoriile acestei veri: sandalele de tip galdiator, care au făcut furori şi în mod anilor trecuţi. Sunt chic şi sunt cu siguranţă o alternativă la deja „purtaţii” balerini. În plus pot fi accesorizate la rândul lor cu aproape orice. Steve Madden este unul din creatorii care propune revenirea sandalelor de tip galdiator. În viziunea sa pot fi purtate cu o rochiţă dreaptă, lejeră de vară.
Azzedine Alai propune sandale tip gladiator, cu toc ce pot fi asortate la jeansi skinny cu talie înaltă şi o bluză casual. Ceva mai îndrăzneţe sunt sandalele gladiator propuse de ASOS. Acestea urcă până la linia genunchiului. Ca atare pot fi purtate cu fuste scurte trapeze sau fuste „pencil”

Credit foto: Style. com
Sursa: Glamboulevard