Kylie Minogue la BucurestiCu marele regret de a nu fi participat la concertul lui Kylie Minogue, am selectat de pe net cateva poze postate de fanii inraiti ce au tinut sa vada totul live. In concertul de la Bucuresti Kylie Minogue a afisat o atitudine de Dominatrix si a schimbat nu mai putin de sapte tinute, toate creatii ale lui Jean Paul Gaultier. Designer care de altfel a asigurat si tinutele Madonnei in primul sau turneu mondial.

Despre cum a fost la concert, puteti citi acest articol preluat din EVZ:

Artista a fost aplaudată de 20.000 de fani pe Stadionul Cotroceni din Bucureşti.

Kylie Minogue în rol de divă dominatoare şi provocatoare în ţinutele pentru care creatorul lor, francezul Jean Paul Gaultier, s-a inspirat cel mai adesea din simbolistica eroticii sado-maso, o echipă de dansatori care au schimbat câteva rânduri de costume, lumini, montaje multimedia - concertul artistei australiene la Bucureşti a fost pe măsura promisiunilor: „inovator, strălucitor şi extravagant”.Dacă micuţa australiană a fost criticată în trecut pentru păcatul de a fi amintit prea frecvent şi prea insistent de Madonna, conceptul noului ei show, „X”, ar putea readuce în discuţie faptul că la rândul ei, Madonna tocmai şi-a scos de la „naftalină” costumul din piele şi biciul pentru proaspăt lansatul ei album, „Hard Candy”. Sau poate punctele similare ţin mai degrabă de faptul că ambele staruri preferă să apară pe scenă îmbrăcate de Gaultier, cel care, de altfel, a „inventat” şi sutienul spiralat cu care Madonna îşi înnebunea fanii pe vremea în care „Like a Virgin” era în topuri, iar “ambiţiile blonde” ale starului american stabileau coordonatele show-bizului internaţional.

Micuţa Kylie şi-a asumat şi ea rolul de dominatoare pentru turneul KYLIEX2008. Impresia că publicul ar fi fost invitat într-o „temniţă erotică” a fost întărită şi de coregrafia specială - gândită de un geniu al domeniului, Michael Rooney, care şi-a folosit experienţa câştigată în colaborările cu alţi artişti internaţionali ai momentului, printre care Madonna, Bjork, Fatboy Slim sau Christina Aguilera, pentru a o transforma pe Kylie într-o regină vanitoasă, care-şi priveşte cu o nonşalanţă obraznică supuşii cu feţele acoperite de măşti din piele neagră, care i se târăsc la picioare, încătuşaţi şi în lanţuri.

Pentru cei care mai aveau nevoie de confirmări, imaginile proiectate pe ecranele uriaşe din leduri amplasate în jurul scenei au descifrat pe deplin înţelesul tuturor acestor simboluri: Kylie, cu şapcă din piele garnisită cu zale, purtând lanţuri pe şolduri şi cu mâinile legate cu cureluşe din piele de zăbrelele unei celule care ar fi, descifrează artista mesajul, chiar dragostea.
Piesele de pe noul album, primite cu rezervă

Noul album ar cântăreţei australiene, promovat în cadrul acestui turneu, este eclectic, însă conţine câteva cântece remarcabile, printre care „Speakerphone”, piesa cu care Kylie Minogue şi-a deschis concertul de la Bucureşti. Intrarea artistei pe scenă a fost triumfală, chiar dacă a renunţat la câteva artificii de producţie, cum ar fi uriaşul inel care a adus-o în faţa publicului în spectacolul de lansare de la Paris.

De data asta, apariţia mult-aşteptatei a fost anunţată cu fum de discotecă, acorduri solemne şi o lună plină răsărită din negura care ascunsese până atunci monitoarele cu leduri de lângă scenă. Un cântec trasat după toate coordonatele dance-ului contemporan, care te provoacă să te ţii tare în timp ce Kylie te imploră, cu vocea femeii-copil şi imaginea divei misterioase întregită de costumaţia vaporoasă violet, să devii sălbatic. Auzind astfel de versuri te şi uiţi, după cum notau unii critici, după numele vechiului colaborator al artistei, Chris Morris, pe copertă, dar remarci că responsabil pentru această provocare este, de fapt, producătorul suedez Christian Karlsson, “geniul” care a stat şi în spatele celei mai noi încercări Britney Spears – “Blackout”.

Restul in EVZ

Poze de pe http://www.divercitycafe.ro