3 la 10.000: Tricouri cu Rapirea din SeraiDin categoria : ce poate fi mai nashpa decat atat????????
Pentru a intelege trebuie sa va spun o povestioara. La inceputul relatiei mele amoroase, pe vremea cand inca faceam preesing la prietenul meu si el la mine, am descoperit cu uimire ca avem cel putin un punct comun: uram carpetele cu Rapirea din Serai. Oricat de prozaic suna, chestia asta ne-a legat.
Mai mult, pentru a vedea cum reactioneaza in situatii inedite am recurs la o metoda inedita: i-am promis ca de ziua lui, ii fac cadou o carpeta cu Rapirea din Serai. Omu' s-a jenat si mi-a raspuns ca ar fi bine sa nu ma agit... Adevarul e ca, in fiecare an de ziua lui, imi vine ca pe langa un cadou foarte fumos sa ii daruiesc la mishto si carpeta cu Rapirea din Serai. Din pacate, sortii nu tin cu mine, acest gen de relicve comunisto-taranesco-kitschoase disparand demult. (Am o vaga impresie ca genul asta de "opere de arta" a fost inlocuit cu acele mirifice tablorui cu flori de piele, 3D). Oricum, pe aceasta cale fac un apel la toti cei care detin pe-acasa , prin beci, prin pod, pe perete, pe pervaz etc...o carpeta cu Rapirea din Serai sa mi-o vanda!!!
Daca chiar nu merge nici asa, o sa pelez la Corina, cantareata. Parerea mea e ca fata, din dorinta
de a scoate din cand in cand capul la lumina, exagereaza. In stilul extraterestro- vintage, aceasta afiseaza in noul videoclip un tricou cu...Rapirea din Serai!!!! Looooooool
Despre asta scriu cei de la Click, de unde am si preluat poza.
Motivatia gestului pare evidenta: fata s-a saturat de toate revistele care ne unifromizeaza spunandu-ne cum sa ne imbracam....Buuun in aceste conditii, eu una adopt urmatoarea strategie: renunt la hainele office si ma duc la serviciu direct in pijama, pentru ca ...oricum ma trezesc greu dimineata.