Cu o geanta Louis Vuttion falsa la inaugurarea...brandului in RomaniaSituatia de mai jos cred ca ar alcatui cel mai mare cosmar al meu. Are toate ingredientele necesare si graviteaza in jurul inaugurarii primului magazin Louis Vuitton din Romania Cei de la Cancan au descoperit ca iubita unui demnitar a participat la inaugurarea pentru VIP-uri a magazinului, cu o geanta Louis Vuttion...contrafacuta, probabil pe vreun vapor intre Taiwan si China. Pentru reprezentantii brand-ului nu a fost deloc greu sa ocheasca falsul, asa ca au poftit-o pe doamna sa faca ascunsa geanta. Doamna s-a simtit lezata in orgoliu si a plecat acasa.

Citind articolul am descoperit cu surprindere ca in clubul purtatoarelor de genti Louis Vuitton false se numara si nume celebre, adevarate „piese de rezistenta” ale lumii mondene romanesti: Oana Roman, Rocsana Marcu sau Loredana de la Trident. Din punctul meu de vedere este de inteles imposibilitatea, chiar si a unui om din high - life de a da cateva mii de euro pe o geanta. Ce nu inteleg este snobismul recurent.
Pana una alta, incidentul mi s-a parut funny, aducandu-mi aminte de un episod din The Sex and The City, in care eleganta Samantha pateste ceva asemanator.

Si totusi pentru a spulbera stereotipiile unora, Luis Vouitton nu este cel mai cunoscut brand de lux pentru femei. Citeste aici, despre brand-ul care ocupa locul intai in topul preferintelor femeilor cu bani, consumatoare de lux.

Iar pana una alta, iata ce scriu cei de la Cancan despre peripetia Louis Vuitton in Romania:


Miercuri seara, iubita ex-ministrului de Finante, Sebastian Vladescu a fost invitata sa ia parte la o cina exclusivista care a marcat lansarea oficiala a celebrei marci de genti Louis Vuitton in Romania. Printre invitate, doar doamne alese pe spranceana, cliente curente ale Vuitton: Amalia Nastase, Mihaela Radulescu, Angela Gheorghiu, Nadia Comaneci, Monica Barladeanu sau Mihaela Geoana.
Consoarta lui Vladescu s-a simtit datoare sa vina la eveniment cu o geanta Vuitton, lucru care avea sa o puna intr-o situatie penibila. La un moment dat, unul dintre organizatori a sesizat oripilat ca iubita ex-ministrului poarta o geanta Louis Vuitton contrafacuta, o copie grosolana "made in China"! Geanta, model din piele matlasata si deschisa la culoare, era evident un fals, asa incat, discret ca sa nu amplifice o situatie si asa delicata, unul dintre organizatori s-a dus la iubita lui Vladescu, pe care a invitat-o sa discute intr-o camera separata. Acolo, potrivit surselor noastre, organizatorii i-au atras atentia elegant "doamnei ex-ministru" ca nu se cade ca la un asemenea eveniment sa fie promovate kitschurile. Cu toate ca i se sugerase politicos sa lase geanta in masina, dupa care sa revina, iubita lui Vladescu s-a suparat si a parasit cina exclusivista.


Aceasta nu este, insa, singura persoana cu aparitii publice din Romania care "umbla cu geanta vopsita". De-a lungul timpului, Oana Roman, Roxana Marcu sau Loredana de la Trident au afisat si ele, la diferite evenimente, genti Louis Vuitton contrafacute. De partea cealalta, sunt si femei celebre care isi respecta eticheta si care au platit pana la 5-6.000 de euro pentru o asemenea geanta. Este cazul Mihaelei Radulescu, al Andreei Raicu sau al Ilenei Lazariuc.