Cele mai tari parfumuri


Celebrul designer britanic John Galliano şi-a lansat pe 8 iulie, primul parfum. Lansarea vine la aproape douăzeci de ani de la apariţia brand-ului. Naşterea” parfumului a fost una extrem de laborioasă. S-au făcut 360 de teste, iar Galliano s-a implicat în toate etapele procesului: de la design până la alegerea aromei.

Galliano şi-a lăsat amprenta asupra cutiei, care semănă cu o carte, cu un colaj. Conform publicaţiei on-line Luxist, gâtul sticlei a fost inspirat de gulereledin prima colecţie a lui Galliano, Les Incroyables, iar capacul este un G gotic. Fata de pe cutia parfumului aparţine modelului Guinevere Van Seenus.

În privinţa aromei parfumului, Galliano a optat pentru trandafiri, irişi, bujori şi violete. Le parfum no. 1 de John Galliano va apărea la sfârşitul lunii septembrie în magazinele exclusiviste Harrods, din Marea Britanie şi în cele din Germania. Pe data de 11 octombrie va fi lansat oficial şi în Franţa şi câteva zile mai târziu în Elveţia. În România, ca şi în celelalte ţări din lume excluse de pe lista lansării oficiale, va apărea în 2009. Preţul unei sticle de 90 de ml de apă de parfum va fi 100 de euro. Laptele de corp din aceeaşi gamă va costa 38 de euro, iar gelul de duş, 33 de euro. După lansările oficiale pe piaţă va fi disponibil şi un body scrub , la preţul de 39 de euro.


Şi Porsche va scoate parfumProducătorul de autoturisme Porsche va lansa tot în toamnă, un parfum bărbătesc. „The Essence of Porsche Design” este rezultatul unui joint venture între Porsche şi Azzaro. Parfumul a fost conceput în raport cu prototipul tânărului "urban", inteligent, sportiv şi senzual, cu vârsta între 25 şi 50 de ani. În notele de mijloc Azzaro a cuprins pinul siberian, coriandrul rusesc şi aroma fină a piperului negru. La bază, parfumul va mirosi a patchouli şi…beţigaşe parfumate.