Cei mai frumosi barbati din lume bat cele mai frumoase femeiNu stiu sigur daca e asa, dar intuitia imi spune ca am dat peste un site de gay. Oricum ce le place lor ne place si noua. Asadar pentru fetele care nu au partener de Valentine's Day si nici nu mai spera sa gaseasca unul, le recomand site-ul www.mostbeautifulman.com.
L-am gasit dintr-o pura intamplare ...am dat un search pe Google dupa "most beautiful". Eram curioasa sa vad ce insemana "most beautiful" in opinia Google. Cu alte cuvinte care este cel mai frumos lucru din lume...lumea internetului bineinteles
Rezultatul m-a surprins: un site gay bate cu doua pozitii in indexare topul celor mai frumoase femei din lume, realizat de celebra publicatie askmen.com.
Logica dupa care se indexeaza paginile in Google ma duce cu gandul la cateva posibile explicatii. Sa fie femeile mai ahtiate dupa sexul opus decat barbatii? Sau de fapt exista mai multi barbati homosexuali decat heterosexuali (care tulizeaza netul) ?

Si daca vreti sa stiti cine e cel mai frumos barbat al lunii ianuarie 2009. Ei bine cel mai frumos barbat din lume e cel de mai sus, din poza adica actorul britanic William Moseley.Mare mi-a fost mirarea sa vad ca in front page apare si un roman. Cu siguranta l-ati mai vazut prin videoclipuri. E vorba de manechinul Alex Ceobanu, despre care am aflat ca se pregateste sa concureze la editia Mister Universe din acest an.