Ce coafuri se poarta in 2009. Tunsori si hair styling la moda

Ma intrebam de curand ce se poarta in 2009, in materie de coafuri, hair style, hair cuts. Intrebarea a venit ca urmare a faptului ca tot mai multe femeie cauta pe net tendintele in coafura 2009. Multe se intreaba care e soarta bretonului in 2009?!?! Sincera sa fiu, nici nu ma mai gandesc ca in urmatorii ani sa mai adopt bretonul. Dar e doar o chestiune personala.

In ceea ce priveste tendintele in tunosrile si coafurile in 2009 trebuie sa stiti ca se poarta extremele. Adica parul lung si foarte lung, parul scurt si foarte scurt, tunosrile foarte feminine sau foarte senzuale.
Iar daca in 2008, trendul mergea catre parul scurt, in 2009 hair stylistii ne implora sa ne lasam parul sa creasca. Pentru mine asta suna excelent.

Tunsori la moda in 2009: cropped bob, pixie bob, bob-ul simplu si bineinteles…parul lung.

Hair styling-uri la moda in 2009: flowing hair , lung si drept, onduleurile de sirena (onduleuri ca in anii 1940) si coronitele impletite in jurul capului.

Culoare la moda in 2009: blondul peroxidat sau oxigenat si nuantele de roscat mergand pana la rosu aprins.


Cropped bobE extrem rau. E cam ca in Amelie, doar ca ceva mai scurt. Este parul tuns foarte scurt, cu un breton la fel de scurt. E genul de tunsoare care reclama o atitudine pe masura.

Pixie cropVa mai amintiti de Victoria Beckham si tunsoarea pe care a doptat-o anul trecut? Ei bine, va fi la moda si in 2009, doar ca o nota ceva mai putin prelucrata si aranjata. Asa cum poarta Katie Holmes

Bob-ul

Tunsoarea bob va ramane la moda si in 2009. asta e o veste buna pentru cele care nu au curaj sa se tunda extrem de scurt.
De altfel, tunsoarea bob va implini in acest an, un secol.
Pentru exemplificarea unui bob la moda in 2009, pozele de mai sus.

Stilul sirenaImi place cel mai mult dintre toate. Cu cateva onduleuri bine gandite, eventual niste bigudiuri bine plasate oricine poate face asa ceva acasa. Si cred ca e si usor de intretinut un par la o asemenea lungime. Practic e vorba de niste „valuri” ca prin anii 1940 si o carare laterala.

In bataia vantului


E si asta destul de simplu de pus in practica. Se vede diferenta de complexitate, raportat la bob sau pixie. Ideea de baza a acestui stil de..hair styling consta in volum la varful parului.

Lung si drept


E una dintre tendintele din 2009. Intotdeauna mi-a placut acest stil poate pentru ca ma avantajeaza. Cert e ca e pentru fata oricui si e simplu de realizat.

Codite impletite in jurul capuluiAsta e cu adevarat ceva interesant. Recunosc ca nu am mai vazut asa ceva de pe vremea bunicii, care pe sub broboada incerca sa fie cocheta. Mi-a ramas intiparita si imaginea unei actrite dintr-o telenovela anonima, actrita ce avea un superb par bogat si care din prea mult par isi impletea ceva de genul asta, dar la scara mult mai mare. E ecva interesant, chic si extrem de feminim ce va prinde cu siguranta ca stil de coafura in 2009. Singura problema e ca acest gen de coafura se preteaza la un par foarte lung. Se rezolva si cu o mesa, insa cu una foarte bine asortata

Bretonul

Asa cum spuneam mai devreme nu este punctul forte al anului 2009. Asa ca se poarta doar daca tii tu neaparat sa te afisezi cu breton. Oricum durata de viata a bretonului a fost deja mult prea mult prelungita, intrand in moarte clinica. Asa ca in 2009, stilistii renunta la breton. Daca iti place ideea de breton afla ca lucrurile s-au mai schimbat: bretonul a devenit mult mai scurt si mult mai franjurat, cam ca la stilul cropped bob

Credit foto: www.fashionising.com cu multumiri