Madonna, oficial in Romania

Madonna va concerta in Romania. Anuntul este oficial iar data a fost stabilita pentru 26 august.Biletele se pot cumpara in avans de pe site-ul www.myticket.ro, in perioada 23 februarie si 2 martie. Din 3 martie, biletele vor fi disponibile publicului larg.Cea mai cunoscuta cantareata pop din ultimii 20 de ani, anuntase la sfarsitul lunii ianuarie ca va reincepe in iulie turneul mondial de promovare a celui mai nou album, "Sticky and Sweet". In urma cu cateva zile insa, site-urile romanesti mentionau ca stirea privind un potential concert Madonna in Romania este falsa. Iata ca un concert Madonna la Bucuresti este mai mult decat real, iar biletele pot fi cumparate in avans de pe portalul www.myticket.ro. Aceasta facilitate este disponibila in perioada 23 februarie si 2 martie, doar pentru utilizatorii Vodafone, care pot achiziţiona online până la 4 bilete, trimiţând un SMS, cu tarif normal, la numărul 4545. Codul primit in urma sms-ului urmand sa fie introdus in portalul myticket.
Din 3 martie biletele vor fi disponibile oricui, atat online cat si in reteaua de magazine Diverta.
Conform Mediafax, pretul unui bilet va fi cuprins intre 120 si 800 de lei.
Invitatul special al Madonnei este DJ Paul Oakenfold, cel care deschide toate concertele Madonnei din turneul "Sticky and Sweet"
Organizat pentru promovarea celui mai recent album al cantaretei, "Sticky and Sweet" este turneul cu cele mai mari incasari din istorie sustinut de un artist, cu incasari de peste 190 de milioane de lire. Precedentul record ii apartinea tot Madonnei.Madonna pentru Louis Vuitton

Madonna este cu siguranta cel mai prolific si longeviv pop star. Si-a inceput in mod oficial careiera in 1982 cu hit-ul Like a Virgin. Desi niciun critic muzical de peste Ocean nu ar baga mana in foc ca Madonna stie sa cante bine, atitudinea si stilul a reusit sa o mentina in top chiar si la 50 de ani. Dincolo de operatii estetice si antrenamente chinuitoare la sala, transpare intotdeauna imaginea de diva.
Pictorialul realizat pentru colectia primavara vara 2009 Loius Vuitton (din care am selectat pozele ce ilusteaza post-ul), dovedes acest lucru. E aceeasi madonna lasciva, sexy si naughty in ipostaza uneia dintre cele mai frumoase femei din lume.
Ideea de a o folosi pe Madonna drept imagine a Louis Vuitton i-a venit lui Marc Jacobs, art directorul companiei, in timpul unui concert al solistei la Paris.
Print ads-urile pentru campania Louis Vuitton au fost realizate de fotograful Steven Meisel, autorul celebrei Sex Book ce poarta semnatura Madonna. Enjoy!
Credit foto: www.popcrunch.com, Memories Box
Cititi si despre Madonna fara prea mult Photoshop aici.