Beyonce in creatii Thierry Mugler

Asa va arata Beyonce in promo-ul de promovare a noului turneu pe care il va incepe in 26 Martie. Poarta o rochie Thierry Mugler, care ii accentueaza in mod exagerat formele. Pentru Beyonce, inzestrata de la natura cu forme mai mult decat voluptoase, rochia poate fi o eludare a kilogramelor in plus. Ca si stil, aduce in prim plan epoca elizabetana. Totul in decorul cosmopolit al New York-ului contemporan.
Intr-un fel nu mi-a placut niciodata de Beyonce. Nu sunt adepta anorexiei de pe catwalk-uri dar nici a formelor bootylicious ale lui Beyonce. In plus, Beyonce pare ca jongleaza cu niste stiluri pe care nu le stapaneste aproape deloc. Cu siguranta nu as include-o pe Beyonce in categoria de fashion icon, mai ales dupa dezastrul rochiei purtate la Oscar. Seria conflictelor vestimentare continua dupa parerea mea, cu aceasta creatie semnata Thierry Mugler si inspirata din croiala perioadei elizabetane. Poate va mai aduceti aminte de Queen Elizabeth si doamnele din curtea regala. Toate purtau un corset extrem de stramt, menit sa subtieze talia si rochii ce le supradimensionau soldurile.Beyonce a simtit o atractie catre lucrarile desigenr-ului Thierry Mugler in 2003. De atunci a mai aprut in creatii ale sale, insa abia in acest an va incepe o colaborare cu el. Thierry Mugler va crea pentru noul turneu al lui beyonce, 58 de costume. Mai mult, va fi responsabil de intregul show, ocupandu-se d elumini, coregrafie si impresia artistica. Turneul Beyonce va incepe pe 26 Martie, in Canada, urmand ca in iunie sa ajunga in Londra.
Sa speram ca influenta binefacatoare a lui Thierry Mugler o va aduce si pe beyonce pe drumul cel bun.Credit foto: Daily Mail