Ceasurile de lux Glam Rock in Romania

Un nou brand de lux isi face intrarea pe piata din Romania. Este vorba de ceasurile Glam Rock ce se vor putea cumpara din marile centre comerciale. Preturile ceasurilor Glam Rock sunt cuprinse intre 500 si 15000 de Euro.Brand-ul Glam Rock este unul relativ recent, fiind infiintat in 2005 in Miami. Ceasurile se bucura insa de tehnologia elvetiana si de materiale exclusiviste precum pielea de crocodil, soparla sau piton. Curelele sunt fabricate manual in Franta, o inovatie fiind faptul ca dispun de un sistem de schimbare ce da posibilitatea de a face cate un "face lift" ocazional ceasului.
Cei mai pretentiosi pot opta pentru editiile exclusiviste din aur de 18 k sau impodobite cu pietre pretioase. Ceasurile sunt creatia lui Enrico Margaritelli, care a colaborat printre altii si cu Giorgio Armani.Potrivit Capital, Glam Rock este disponibil in 5 colectii importante : Cruise Line, Miami, Miami Beach, Palm Beach si Race Track. Preturile pornesc de la 500 pana la 3.000 de euro pentru colectiile de baza si pot ajunge pana la 15.000 de euro pentru editiile limitate, pozitionandu-se pe segmentul fashion-luxury al orologeriei.
Ma intreb insa care va fi pozitia brand-ului pe piata din Romania, in conditiile crizei economice si cat de usor va fi unui brand relativ nou sa se impuna in fata adversarilor cu traditie, pe o piata unde numele, snobismul si epatarea sunt cuvintele cheie ce guverneaza comportamentul de consum.

Credit foto: www.luxist.com