Cel mai bine imbracati barbati din lume

Cu siguranta nu sunt cei mai frumosi din lume, dar sunt cei mai stilati si cel mai bine imbracati, conform prestigioasei reviste Esquire, renumita a avea ultimul cuvant in moda masculina. Intr-un clasament realizat de Esquire, Printul Charles al Marii Britanii a fost declarat cel mai bine imbracat barbat din lume, "batandu-l" pe Barack Obama, ce s-a clasat al patrulea. Lista completa a castigatorilor si motivele pentru care un barbat poate fi declarat cel mai bine imbracat din lume, mai jos.Printul Charles este departe de a fi un barbat atragator. Iar daca tindem sa asociem gradul de atractivitate cu stilul personal, l-am pune pe Charles undeva la colt. Nu de aceeasi parere sunt editorii Esquire, reputata revista care are ultimul cuvant in moda masculina. Acestia l-au declarat pe Printul Charles, drept cel mai bine imbracat barbat din lume.Mostenitorul Coroanei Britanice, in varsta de 60 de ani, a fost apreciat pentru simplitatea si eleganta sa, pentru faptul ca poarta costume de la Saville Row, cusute manual de croitorii Gieves and Hawkes si pentru accesoriile impecabile: batista din piept, cravata din matase si pantofii John Lobb in valoare de 2600 de lire sterline. Printul poarta de asemenea si pantofi RE Tricker, iar un costum Gieves and Hawkes costa aproximativ 3500 de lire sterline.
Iata cum il descriu pe cel mai bine imbracat barbat din lume, cei de la Esquire:“He is perfectly turned out in a double-breasted suit...Admirably, the Prince keeps his wardrobe in appropriate style: we're told he has a room laid out like a tailor's shop"
Podiumul a fost completat de comicul britanic Ronnie Corbett, ce s-a clasat pe locul doi, respectiv de actorul britanic Bill Nighy.
La polul opus, cei mai criticati au fost premierul Gordon Brown si primarul Londrei, Boris Johnson. Iata ce parere au avut cei de la Enquire despre ei "Gordon Brown turned up in the Iraqi desert wearing black lace-ups and Boris Johnson wears odd socks, has jacket pockets like second-hand bookshops, and hair the result of an encounter with a ghost in a wind tunnel"


Clasamentul celor mai bine imbracati barbati din lume:

1. Printul Charles
2. Ronnie Corbett
3. Bill Nighy
4. Barack Obama
5. Seicul Majed al-Sabah (Kuweit)
6. George Lamb - DJ la BBC radio
7. David Hockney - artist britanic
8. Roger Federer - tensiman
9. Adrien Brody - actor
10.Andre 3000 - rapperul de la Outkast