Stil de vedeta: Angelina Jolie, Katie Holmes si Fergie au schimbat coafurile

Pentru ca am inceput o serie relativ productiva de relatari despre stiluri de vedeta, astazi continuam cu trei supervedete care si-au schimbat radical stilul, mai precis coafura. Vorbim de Angelina Jolie, Katie Holmes si Fergie, care au trasat nu de putine ori regulile in "ce se poarta si cum se poarta". Poate ca primavara 2009 a adus vantul schimbarii si in cazul lor. Sau poate uraganul schimbarii: altfel nu imi pot explica de ce nu am recunsocut-o pe Angelina Jolie, in poza de mai jos.
Nuantele de blond sunt un plus in moda coafurilor 2009. Insa nu acesta a fost motivul suficient pentru ca diva Angelina Jolie - care l-a prins de curand pe Brad Pitt in pat cu dadaca - sa isi schimbe radical culoarea parului si coafura. Imaginea de mai sus, preluata de pe Yahoo! photos o prezinta pe Angelina Jolie in ipostazele extreme din noul ei film, thriller-ul "Salt". In film, Angelian joaca rolul Erikai Salt, agent CIA banuit ca ar fi de partea rusilor. In final, totul se termina cu bine iar Angelina Jolie incheie prestatia cu onoarea de a nu fi fost de fapt spion de partea Rusiei. Dar ce e mai important: Angelina Jolie si-a schimbat complet look-ul e blonda si mai slaba cu 10 kilograme. Arata un pic mai batrana, iar culoarea parului o avantajeaza la fel de mult ca in "Gone in 60 seconds", ultimul film in care am vazut-o blonda.

Fergie s-a facut din blonda, bruneta
Daca Angelina Jolie a trecut de la bruneta la blonda, Fergie a optat pentru o schimbare in sens invers. Si-a vopsit parul blond pe care il afisa de multi ani, in... negru. De altfel, urmele fostei culori inca se mai vad. Cu acest look si-a facut aparitia la "March of Dimes" Annual Beauty Ball. Si se pare ca il va pastra pe tot parcursul anului 2009 deoarece e foarte incantata de el.
Katie Holmes a trecut de la bob si pixie la parul lungCea mai surpprinzatoare schimbare este cea facuta de Katie Holmes. Aceasta a aparut pe coperta editiei curente a revistei Glamour cu o tunsoare in stil pixie. Insa de curand a zdruncita lumea virtuala, cu o coafura ce facea uz de extensii. Katie Holmes a aparut pe 11 Martie, la premiera din Tokyo a filmului "Valkyrie" cu parul lung, pana la nivelul umerilor, afiliindu-se trendului 2009 "par lung" A fost imbracata intr-o rochie Jason Wu si pantofi Rousseau 'Dragon'.
Katie Holmes pare ca starneste mai multa rumoare cu coafurile ei decat cu meritele recente de actrita. In urma cu peste un an a trecut de la look-ul de fetita inocenta si a adoptat un bob indraznet, reconsacrand tunsoarea bob. Ulterior a optat pentru o coafura similara cu cea a Victoriei Beckham, pentru ca pe coperta revistei Glamour sa apara intr-o ipostaza nu foarte flatanta, cu o tunosare pixie. Oare va ramane in 2009 cu parul lung sau va opta pentru o noua schimbare radicala de hair styling?
Pana la urma trend-ul in moda tunsorilor 2009 graviteaza in jurul parului lung. Sper ca nevasta lui Tom Cruise sa pastreze acest stil intr-un decor deja saturat de tunsori bob si variatiuni de breton.


Credit foto: 1st picture PPNY/GSNY/Splash News via OMG.Yahoo.com
2nd picture Dimitrios Kambouris / WireImage.com via OMG.Yahoo.com
3rd picture: www.popcrunch.com