Topul celor mai vizitate mall-uri

Centrul Unirea Shopping Center a avut in 2008 cei mai multi vizitatori si s-a bucurat de cel mai mare succes printre cumparatorii de imbracaminte. 40.000 de persoane au trectu zilnic pragul mall-ului bucurestean, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanta Colliers International si citat de Ziarul Financiar. Afla care sunt celelalte mall-uri din top si care sunt locurile cele mai bune de facut cumparaturi, potrivit bucurestenilor amatori de shopping.
Urmatoarele mall-uri in clasamentul realizat de Colliers International sunt cele dezvoltate de Anchor Grup. Este vorba de mall-urile bucurestene Plaza Romania si Bucuresti Mall in care intra zilnic intre 30.000 si 35.000 de vizitatori.
Anchor Grup si-a anuntat de altfel intentia de a se extinde in viitorul apropiat, dezvoltand un centru comercial si la Brasov.Cele mai cautate branduri aduc vanzari de 14.000 de Euro pe metrul patrat

Ca romanii au preluat obiceiurile americane de socializare a la mall o dovedesc si rapoartele de vanzari. In Unirea Shopping Center Bucuresti, un retailer de imbracaminte a incasat anual, in medie 10.000 de Euro pe metrul patrat. campioni in preferintele romanilor amatori de shopping la mall au fost magazine precum Steilmann, lee Cooper, Flo & Jo si Polo Garage care au vandut chiar si de cate 14.000Euro anual raportat la metrul patrat de suprafata detinuta.


Citeste si alte stiri interesante din Ziarul Financiar aici
Credit foto: Tourist Informator