Victoria's Secret Angel pe coperta Vogue Mexic

Doutzen Kroes este alaturi de Miranda Kerr, supermodelul favorit Victoria's Secret. Si poate cea mai frumoasa. Supermodelul olandez a aparut de curand pe coperta numarului din Martie al revistei Vogue Mexic, aparitia fiind urmata de editia din Aprilie a aceleiasi publicatii in varianta germana. Supermodelul Victoria's Secret apare in doua ipostaze total diferite; zeita greaca sau diva rebela?

Doutzen Kroes pe coperta revistei Vogue editia latina, martie 2009 afisand un aer de zeita greaca. Imi plac la nebunie culorile hainelor pe care le-a imbracat pentru sedinta foto: rochia lila cu un singur umar (trend-ul verii 2009) si rochia albastra vaporoasa.


Mai jos, Doutzen Kroes metamorfozata in diva rebela, imbracata in alb si negru. Unde altundeva decat pe coperta editiei germane a Vogue, luna aprilie.


Profil de topmodel

Doutzen Kroes este de origine olandeza si s-a nascut pe 23 Ianuarie 1985. Este blonda, are ochii albastri si o inaltime de 1,78 cm. masurile ei se apropie de perfectiune: 87-61-87
Doutzen Kroes s-a apucat de modelling imediat dupa ce a terminat liceul si in mod evident s-a bucurat de un real succes. Fata frumoasa si corpul sublim au propulsat-o pe podiumurile celor mai mari case de moda si designeri din lume: Dior, Bottega Veneta, Dolce & Gabbana, Valentino, YSL, Zac Posen, Givenchy, Alexander McQueen, Carolina Herrera, Calvin Klein, Michael Kors, Oscar de la Renta, Versace.Formele voluptuoase i-au adus de curand statutul de Victoria's Secret Angel, de care se bucura cele mai frumoase si sexy modele ce reprezinta brand-ul.
In 2008, alaturi de alte femei la fel de frumoase ca ea, Doutzen Kroes a aparut in calendarul Pirelli. Barbatii sunt mai mult decat indragostiti de ea. Intr-un top al celor mai frumoase 99 de femei din lume realizat de AskMen, frumoasa olandeza ocupa locul 22.
Iat-o pe frumoasa Doutzen Kroes in dou ipostaze extrem de sexy: prezentarea Victoria's Secret 2008, respectiv 2006.

Profilul complet al frumoasei olandeze poate fi accesat pe www.fashionmodeldirectory.com
Credit foto in ordine: 1st, 2nd, 4th & 5th picture www.hotcelebshome.com,
3rd picture www.fashionising.com
6th & 7th picture Dimirtios Kambouris / WireImage.com via www.askmen.com