Bretonul la moda si in 2009

Se mai poarta bretonul in 2009? Daca ar fi sa ne luam dupa staruri, am putea spune ca da. Desi Beyonce nu e intotdeauna un "icon" de urmat.
Beyonce si-a schimbat radical look-ul. Daca pana acum ne-am obisnuit cu Beyonce purtand parul lung, drept si ridicat de pe frunte, mai nou diva a optat pentru breton. Schimbarea nu ar trebui sa ne ia prin surprindere, deoarece in februarie Beyonce a mai avut o tentativa similara: si-a vospit parul blond si a optat pentru un tip de breton similar.

Daca ar merita sa filosofam pe teme de fashion, as spune ca totul e relativ. In urma cu doua luni, citeam in Libertatea un articol in care un hair stylist roman ne avertiza ca bretonul va mai rezista in moda anului 2009, exact trei luni de zile. Teoretic, conform calculelor bretonul mai are o singura luna de trait. Sperante se intrevad, caci Beyonce vine si il resusciteaza. De altfel, citeam prin alte surse ca vedetele americane au recurs de fapt la breton din dorinta de a-si ascunde inevitabilele riduri de expresie de pe frunte, saturandu-se probabil de supradozele de Botox.


Daca va intereseaza lucruri concrete puteti citi despre ce coafuri se poarta in 2009 sau despre tunsoarea bob.
Parerea stilistilor Vogue despre noua tunsoare a lui Beyonce, aici.

Credit foto: Allure