Stil de vedeta: Victoria Beckham la Milano

Victoria Beckham a facut din nou deliciul blog-urilor de fashion din intreaga lume, outfitul ei a captand atentia paparazzilor. Victoria Beckham a iesit la shopping imbracata intr-o jacheta de piele cu umeri lati si intr-o pereche de jeansi decolorati. Va place sau nu?

Victoria Beckham poate fi numita fashion icon. Vestimentatia ei e obsedanta, genereaza fani, seteaza tendintele si impinge spre imitatie. Probabil ca pasionatii isi aduc aminte ce purta Victoria Beckham la un moment dat sau la un anumit eveniment.
De curand, la shopping prin Milano, Victoria Beckham a purtat o jacheta din piele, cu umeri proeminenti marca Balmain Mes Cocos, colectia primavara - vara 2009. Umerii proeminenti, tribut al atat de criticatilor ani '80 si pieptul dublu cu nasturi de ambele parti sunt doua din trend-urile majore ale anului 2009.
Victoria si-a accesorizat jacheta la o pereche de jeansi Balmain, ce o fac sa para mai putin anorexica. Pantalonii aduc si ei in discutie anii '80, perioada de glorie a jeansilor decolorati prin tratament chimic.
Tinuta e completata de o poseta Hermes si de deja clasicca tunsoare pixie crop.
Victoria Beckham e o vedeta ce merita analizata din punct de vedere al evolutiei stilului. Statutul de vedeta cu stil e speculat chiar si creatorii de jocuri. Daca ai chef sa scotocesti prin garderoba Victoriei Beckham, sa ii aranjezi coafura si sa o accesorizezi asa cum vrei tu, fa click pe urmatorul link http://games.emule.com/victoria-beckham-style/. L-am gasit intamplator pe net si pur si simplu m-a amuzat ideea, e drept copilareasca inclusiv sub aspectul continutului.

Sursa foto: www.skinnyvscurvy.com/
Despre outfitul Victorie Beckham plus multe alte poze cu ea pe www.fashionising.com