Weird Fashion: Lenjerie sexy fosforescenta

Intr-un moment de cumpana ma gandeam sa transform blog-ul intr-unul de weird fashion - o colectie de ciudatenii de moda. M-am razgandit, dar nu ma pot abtine sa nu postez pe aceasta tema. Citeam mai demult pe The Lingerie Post despre lenjeria care devine fosforescenta la intuneric. Se pare ca ideea a prins iar brand-ul LumiGlow, devine disponibil in tot mai multe magazine. Poate ca sunt prea conservatoare, dar nu inteleg ideea din spatele unui astfel de demers. Ce poate fi sexy la o lenjerie ce straluceste in intuneric precum bratarile de Halloween?! Va rog sa ma anuntati si pe mine daca considerati aceasta lenjerie sexy. Invit mai ales barbatii sa comenteze.

LumiGlow este o marca asutraliana de lenjerie intima ce devine fosforescenta in momentul in care stingi lumina. Colectia compusa din 6 piese de lenjerie sexy pentru femei, e confectionata din dantela stretch sau dintr-o combinatie de satin si matase in varianta stretch. Producatorul nu i-a uitat nici pe barbati, acestora propunandu-le un tanga la fel de fosforescent. Pentru a deveni fosforescenta pe intuneric, lenjeria trebuie expusa timp de un minut, la o sursa de lumina puternica.
Rezultatul se vrea a fi unul super sexy. Dincolo de a fi excitant pentru un barbat imi pare mai degraba a costum de Halloween. Totusi, ma gandesc ca inainte de lansare producatorii au facut un "studiu de fezabilitate"...pana la urma cine stie ce trucuri "kinki" si pentru noi ciudate, starnesc imaginatia si fanteziile sexuale ale barbatilor. Ii invit pe domni sa isi dea cu parerea. Li se pare sexy sau nu? Merita sa ne cumparam si noi asa ceva sau riscam sa ne speriem iubitii?
Asa arata lenjeria de mai sus, in varianta "pe lumina"
Mai multe detalii despre lenjeria fosforescenta si credit foto: The Lingerie Post