Cele mai frumoase si mai bine platite femei din lumeBrazilianca Gisele Bundchen este din nou cel mai bine platit model din lume, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes. Cotata ca fiind cea mai frumoasa femeie de pe podium, fostul inger Victoria’s Secret a castigat anul trecut 25 de milioane de dolari, fiind solicitata sa apara in campanii Versace, Dior, True Religion Jeans sau Ebel.
Chiar si asa, Gisele a castigat cu 10 milioane de dolari mai putin decat daca nu ar fi pierdut contractul cu Victoria’s Secret, brand cu a carui imagine a fost asociata pana nu de mult.

Pe locul doi al clasamentului se afla o veterana a podiumurilor, pezenta consacrata a defilarilor Victoria’s Secret. Este vorba de Heidi Klum. La cei 35 de ani ai sai, Heidi care este mama a trei copii a castigat anul trecut 16 milioane de dolari. Sursa castigurilor: reclamele la Diet Coke, Volkswagen, LG sau McDonald’s. Heidi Klum face parte in continuare din galeria celor mai sexy femei din lume: Victoria’s Secret Angels.
Pe ultimul loc al podiumului se afla Kate Moss, care a castigat in 2008, 8,5 milioane de dolari. Desi are 35 de ani, o viata tumultoasa iar gurile rele vorbeau déjà despre Kate Moss ca "trecuta" si grasa, britanica a reusit o revenire spectaculoasa cu noua sa colectie Topshop. Kate ramane in continuare imaginea de promovare a Versace si Longchamp.
Tragand concluziile de rigoare, se pare ca temuta varsta de “peste 30 de ani” e echivalentul rumusetii sau cel putin al frumusetii cuantificabile in zeci de milioane de dolari.


Puteti vedea intregul clasament al celor mai bine platite supermodele aici.

Credit foto:
Gisele Bundchen - Gislebundchenpics
Heidi Klum - Makemeheal
Kate Moss - Viecouture