Cum faci diferenta dintre o geanta Louis Vuitton falsa si una autentica?

Intrebarea din titlu a facut si inca face subiectul multor discutii. Exista persoane care sustin ca e aproape imposibil sa faci diferenta dintre o geanta Louis Vuitton falsa si una autentica. In realitate, diferentele fake - autentic sunt vizibile in cazul tuturor brandurilor. Mai jos, filmuete si explicatii de la expertii care stiu sa deosebeasca un Louis Vuitton fals de original.
Gentile Louis Vuitton sunt considerate pe buna dreptate visul oricarei femei. S-ar putea sa fiu acuzata de blasfemie, dar totusi o s-o spun: nu am fost niciodata innebunita dupa design-ul gentilor Louis Vuitton, din motive cat se poate de practice. Totusi, daca te respecti, trebuie sa ai o geanta Louis Vuitton. E la fel ca si in cazul parfumului Chanel No. 5, considerat multa vreme drept cel mai celebru parfum din lume: nu il poti purta zilnic, dar daca il porti la evenimentul potrivit face cat o mie de arome.

De altfel, nici producatoul Louis Vuitton nu mizeaza prea mult pe inovatie in design, drept dovada si pattern-ul repetitiv: celebra monograma LV. Elementul definitoriu e traditia si pretul inaccesibil. Cea mai ieftina geanta Louis Vuitton autentica, costa intr-un magazin din Dubai, peste 600 de euro.

Ca atare, sa vezi o domnisoara cum isi plimba in metroul bucrestean geanta Louis Vuitton e suprarealist. Daca geanta e "accesorizata" cu adidasi, e de-a dreptul blasfemie. Chiar si asa, multe romance sunt tentate sa isi cumpere genti Louis Vuitton false. Sfaturile de mai jos se adreseaza atat celor care vor sa evite faslurile de orice fel cat si celor care vor sa evite falsurile grosolane, evidente pentru toata lumea.

Daca sunteti in cautarea unei genti sau ale unor haine excelente si frumoase, va recomand Fashion Days

Louis Vuitton:

  • Pretul este elementul care face diferenta intre o geanta adevarata si una falsa
  • Logo-ul Louis Vuitton (LV) nu este niciodata intrerupt de cusaturi, in cazul gentilor Louis Vuitton adevarate. Mai mult, producatorul Louis Vuitton isi plaseaza monograma in mod simetric. Numarul de cusaturi este acelasi la acelasi model de geanta Louis Vuitton.
  • Gentile Louis Vuitton autentice nu sunt niciodata comercializate cu manerele acoperite de pungi din plastic (asa cum se intampla de regula in cazul majoritatii gentilor no name)
  • Fiecare geanta sau produs Louis Vuitton are un leather tag de identificare, ce ii atesta autenticitatea. "0" din leather tag este percet rotund si nu are forma alungita, in cazul gentilor autentice
  • Gentile autentice din gama "Multicolore" pot avea date code-ul finalizat doar in cifrele 3, 4 sau 5 si nu au monograme rosii.

Gucci:

  • Un semn distinctiv pentru gentile Gucci false e faptul ca litera G seamana de multe ori cu un C, iar materialul nu este calitativ

Prada:
  • Gentile Prada au un sistem de linii foarte complicat, greu de reprodus de falsificatori

Fendi:
  • Gentile Fendi autentice au o placuta aurie in interior, foarte greu de reprodus in cazul unei genti false.


Mai jos, un filmulet preluat de pe Youtube, despre cum sa iti dai seama daca o geanta Louis Vuitton este falsa sau nu.
Tot de pe Youtube, un filmulet in care cei de la Stylefiles ne invata cum sa facem diferenta dintre o geanta Chanel adevarata si una autentica.
Pentru ca nu sunt o experta in materie de falsuri sunt deschisa la "tips-uri" din partea celor care se pricep mai bine. As fi de asemenea curioasa sa aflu de ce merita sa iti cumperi o geanta Louis Vuitton falsa, asa ca astept parerile voastre.