Cum ma costumez de Halloween? Topul celor mai inedite costume de Halloween purtate de vedeteAm luat-o foarte in serios cu Halloweenul in acest an. Desi nu m-am decis inca la ce party merg, ma chinuie ideea "Cum ma costumez de Halloween?" Nu cred ca ar trebui sa fiu acuzata de superficialitate pentru ca preiau un obicei strain de Romanica, am pur si simplu o fantezie cu costumele. Si asta mi se trage din copilarie. Cand o sa fiu mare si o sa am casa mea si mai mare, promit sa fac in fiecare week end petreceri tematice: 60s, 80s, 90s, Breakfast at Tiffany's. Iar cine nu vine costumat, nu intra...Pana atunci, va dau un sfat legat de costumele de Halloween: inspirati-va din ceea ce poarta vedetele cu ocazia acestei sarbatori. Mai jos, un clasament al celor mai inspirate costume de Halloween, purtate de vedete.


Se pare ca supermodelul Victoria's Secret Heidi Klum, organizeaza cele mai celebre petreceri de Halloween. Petreceri cu traditie, la care sunt invitate bineinteles, vedete. Am facut o colectie de costumatii de Halloween pe care le-au purtat vedetele de-a lungul timpului. Revista Marie Claire le considera cele mai celebre costume de Halloween ever, asa ca s-ar putea sa va dea raspunsul la intrebarea "Cum ma costumez de Halloween?" Mai jos, un clasament personal al celor mai interesante costumatii de Halloween si vedetele aferente.


1. Paris Hilton - Ocupa locul intai deoarece este genul de vedeta care se pare ca nu are nevoie de costume de Halloween. De multe ori, aparitiile ei sunt in sine un outfit de Halloween sau de bal mascat. Totusi, nu ne ramane decat sa apreciem faptul ca se straduieste sa arate sexy chiar si intr-un costum de Halloween si de altfel chiar reuseste. Desi Paris Hilton nu se numara printre vedetele mele favorite, trebuie sa marturisesc ca imi plac ultimele doua outfit-uri.2. Heidi Klum - Se spune ca Heidi Klum organizeaza cele mai tari petreceri de Halloween din lumea mondena. Isi ia foarte in serios rolul de gazda si mai ales acela de a-si gasi un costum de Halloween cat mai inedit. Daca nu ar fi fost Paris Hilton un Halloween in sine, Heidi Klum ar fi ocupat in viziunea mea locul intai. Fara drept de apel. Si asta pentru costumele ei extrem de elaborate. Seriously? Te-ai duce la o petrecere de Halloween cu calul dupa tine?
3. Martha Stewart - Pe locul trei in topul celor mai tari costume de Halloween purtate de vedete, Martha Stewart. Pentru simplul motiv ca nu ti-ai imagina niciodata ca s-ar putea imbraca precum in imaginea de mai jos.

4. Karolina Kurkova - ocupa acest loc pentru ca e flapper girl. Nu stiu daca mai trebuie sa ma justific, am pur si simplu o slabiciune pentru respectiva perioada a modei. Totusi pentru mai multa similitudine cu perioada pe care vrea sa o reprezinte, Karolinei Kurkova i-ar fi stat mai bine cu o tunosare bob. Ar fi dat mai multa autenticitate costumatiei de Halloween.

5. Anne Hathway - Daca nu ar fi fost Karolina Kurkova si costumul ei de flapper girl, Anne Hathway ar fi ocupat locul 4, pentru ca arata ca o Cleoptara mai draguta decat cea reala. Machiajul este extrem de reusit, dar costumul de Halloween unul foarte simplu si lipsit de originalitate, in ansamblul sau.

6. Kim Kardashian - Daca nu mi-ar fi placut atat de mult de Anne Hathway ar fi coupat cu siguranta locul acesteia, poate chiar si o pozitie mai avansata in clasament. Kim Kardashian reuseste sa transpuna in costumul sau de Halloween ideea de Super Girl. N-am inteles totusi de ce apare si steagul SUA prin costum. Sa fie oare Kim Kardashian un fel de gladiator american in varianta feminina? Adica sora mai mica a lui Superman?
7. Christina Aguilera - a optat pentru un costum de Halloween din categoria clasicelor. Este din punctul meu de vedere, una din pozele cele mai bune ale Christinei Aguilera, din toate timpurile.
8. Mariah Carey - Merita un loc in clasament pentru indrazneala de a purta un costum de sirena, in ciuda faptului ca nu mai are de mult un corp de sirena.

9. Cher - cred ca Cher si-a facut din Cleopatra un model, iar operatiile estetice pe care le-a efectuat de-a lungul timpului sunt o expresie a acestei afinitati. In aceste conditii nu cred ca mai era cazul sa se costumeze de Halloween, in incercarea de a arata precum Cleopatra.10. Brittany Murphy - Oare chiar s-a costumat asa la o petrecere de Halloween? Palarie de fetru si pantaloni mai scurti decat prevede legea? Parere personala: nu imi place, nici macar de Halloween cand ce-i drept ar trebui sa arati cat mai inspaimantator.
Sursa foto: Marie Claire

O alta idee interesanta pentru Halloween - machiaza-te precum Lady Gaga in Poker Face. Afla cum, dand click aici, pentru a citi un post mai vechi despre machiajul de Halloween