Fashion goes digital

Oare cum e sa fii blogger si sa imparti acelasi rand cu Anna Wintour, la Milan Fashion Week? Desi par mai degraba participanti la un geek meet, cei de mai jos sunt detinatorii celor mai hot bloguri de moda din lume, gata sa posteze "la cald", direct de pe marginea catwalk-urilor milaneze.


Fashion goes digital. Pare sa fie cel mai nou trend, ilustrat la Milan Fashion Week, primul show de moda european care are printre invitatii de onoare din front row, criticii de moda din lumea virtuala, scrie Wall Street Journal. Daca la show-rile new yorkeze, bloggerii nu mai sunt demult o prezenta inedita, la Saptamana Modei de la Milano, acestia au facut pentru prima oara front comun cu Anna Wintour, editorul sef de la Vogue.

Fericitii sunt celebrii Bryanboy.com, JakandJil.com, GaranceDore.fr si The Sartorialist. Laptop-urile au fost oferite din partea casei...casei de moda D&G.
The next step in lumea modei s-a facut de curand: trecerea la iPhone-uri si Blackberry-uri, Twitter si Facebook, site-urile de socializare beneficiind de prezenta celor mai tari brand-uri din lume. Alexander McQueen is va prezenta colectia de la Paris Fashion Week prin live streaming.Iar ca informatie bonus, preluata via Fashionising, compania Herbal Essences face cadouri, pana pe data de 6 octombrie, fanilor "abonati" la Facebook.

What's next? Poate o noua platforma mobila de pe care iti poti accesa toate feed-urile de fashion plus prezentarile de moda prin live stream, plus chat cu prietenele fashioniste, plus facilitatea de a vedea in real time prin ce magazine din Roma, Milano, Paris sau New York isi fac cumparaturile ?!

Photo credit: The Wall Street Journal