Kate Moss voluptoasa pentru colectia Topshop de Craciun


Foto: Fashionising


Kate Moss mai voluptoasa ca oricand, in campania de promovare a colectiei Topshop destinata sarbatorilor de iarna. Mai jos, idei de tinute pentru serile speciale de Craciun si Revelion.


Kate Moss si-a lansat astazi colectia speciala de Carciun a brand-ului propriu, Topshop. Colectia, de inspiratie orientala, imbina elemente japoneze si chinezesti cu stilul vintage dar si cu note si linii moderne. Kate Moss mizeaza pe matase, sifon si lurex.

Colectia cuprinde rochii forate dragute pentru serile speciale de Craciun si Revelion. Primeaza imprimeurile de bambus, flori de lotus si artificii - de inspiratie orientala.


Foto: FashionisingFoto: Fashionising


Foto: Fashionising

O alta directie a colectiei e data de note ceva mai moderne: rochii negre din lurex si paiete inspirate din stralucirea rock'n roll. Preferata mea, rochia cu un singur umar - un trend reactivat in primavara acestui an. Ma intreb cat va mai dura pana va ajunge si la noi?


Foto: My Fashion Life

Colectia curpinde si o sectiune destinata lenjeriei intime, in stil vintage cu mult sifon si dantela


Foto: My Fashion Life

Noua aparitie a lui Kate Moss, din campania de promovare a colectiei de Craciun i-a facut pe jurnalisti sa se intrebe daca nu cumva Kate Moss si-a pus silicoane. Silueta surprinzatoare a modelului, pana nu demult lipsita de forme, te face sa te gandesti daca nu cumva e mana vreunui chirurg estetician sau a Photoshop-ului la mijloc. In replica, Kate Moss a declarat ca sanii i s-au marit peste noapte. "Este un miracol. Mi s-au mărit sânii peste noapte. Acum sunt femeie! Chiar şi prietenii mei sunt miraţi. Mă sună şi mă întreabă dacă nu sunt însărcinată. Am pus câteva kilograme şi, se pare că s-au distribuit acolo unde trebuie".