Miss Romania - Cele mai frumoase femei din Romania pe Facebook ?!Sa fie acesta viitorul concursurilor de frumusete? Cele mai frumoase femei din Romania si-au transferat conturile de pe hi5 pe Facebook, si-au scos cele mai bune poze, outfit-uri si silicoane la inaintare si asteapta sa fie votate drept Miss Romania Facebook 2009. Marea finala are loc de Halloween, pe 31 Octombrie, cand publicul masculin virtual o va alege pe cea mai frumoasa. Tot ce sper e ca aleasa sa nu ne ingrozeasca prea tare. Mai jos aveti pozele celor 12 finaliste. Astept opinii, critici, sugestii, reclamatii.


Ideea de a organiza un Miss Romania pe Facebook apartine celor de la revista Maxim. Acestia au pornit de la o premisa foarte simpla: daca Romania e tara cu cele mai frumoase femei din lume, de ce nu s-ar respecta aceasta regula si in lumea virtuala, adica pe Facebook?

Fete se gasesc cu duiumul, doar avem experienta hi5, a site-urilor gen pitipoanca.ro, a vedetelor de calibru gen: Ramo & Moni Gabor, Sexy Braileanca, Marina Dina. Asa ca organizatorilor nu le-a fost deloc greu sa adune participante. Regula cantitatii se respecta si de partea masculina. Avem o groaza de barbati singuri sau nu, care spera ca dand un vot o sa fie bagati macar virtual in seama de cea mai frumoasa fata din Romania, pardon de pe Facebook.

Asa se face ca am constatat cu stupoare ca pana si Bruno Medicina, un trainer destul de celebru - cel care ne invata sa mergem pe carbuni incinsi fara sa ne doara - e un fan inrait al concursului Miss Romania Facebook. Nu numai ca a votat , dar ii si invata cum sa voteze eficient si pe cei carora li se scurg atat de tare balutele dupa fetele frumoase incat uita ca nu e suficient sa posteze un mesaj admirativ in Wall-ul de Facebook. Chiar Bruno Medicina declara pentru Money.ro ca „nu sunt cine ştie ce premii, e mai mult e vorba de popularitatea câştigată de fiecare fată”Totuşi, când a observat amploarea pe care o ia concursul, organizatorul a început să contacteze reviste şi firme de modelling care l-ar putea sprijini cu nişte premii.

Daca vreti si cateva date tehnice despre concurs, am preluat pentru voi informatii din comunicatul oficial de presa, scris intr-o romana cel putin dubioasa:

"Facebook este cel mai mare social network din lume, asa s-a organizat concursul de Miss Facebook Romania. Facebook este cel mai mare social network din lume, numarul de utilizatori depasind trei sute de milionae de utilizatori.
Pentru a contribui la popularizarea sa si in Romania, unde numarul de membri este de aproximativ 400.000, s-a organizat concursul de Miss Facebook Romania, castigatoarea fiind aleasa in functie de preferintele utilizatorilor:

http://www.facebook.com/group.php?gid=152737321575

Partea interesanta este ca fiecare vot este nominal si visibil, asadar intreaga procedura este extrem de transparenta. Dupa o prima faza, declansata in mai, in care dintre sute de participante au fost selectate douasprezece finaliste, acum ajunge momentul adevarului, astfel ca pana la sfirsitul lunii va fi desemnata Miss Facebook Romania, prin aceasi procedura transparenta a numarului de voturi date de public"

In ciuda, tonului un pic cam critic si poate pe alocuri ironic, sustin initiativa, doar asa pentru ca e Facebook si pentru ca Facebook-ul e mai tare decat hi5.

Pentru barbatii vizitatori ai acestui blog, pozele celor 12 finaliste la Miss Romania Facebook 2009. Dupa parerea mea, la un concurs normal de frumusete, maxim 3 s-ar fi calificat in semifinale. Dar evident, in cazul de fata vorbim de lumea virtuala.


AlexandraAna Irina
Corina
Emanuela
Flavia
Iuliana
Laura
Linda
Marinela
Monica
Roxana
Silviana
Sursa foto: Showbiz


Later Edit: pentru ca primesc mailuri / intrebari legate de cum , unde si cand votez. Pentru toate acestea accesati Facebook la adresa http://www.facebook.com/group.php?gid=152737321575