Primavara Vara 2010 - ochelari de soare Gucci Eyeweb
Gucci lanseaza un concept revolutionar in promovarea ochelarilor de soare. Pentru colectia primavara vara 2010, fanii brand-ului au la dipozitie o retea de socializare in care isi pot uploada propriile imagini. Ochelarii de soare Gucci Eyeweb pot fi vizualizati pe site-ul oficial, in format 3D, in rotire si cu reflexii ale imaginilor uploadate pe lentilele ochelarilor. Suna hi tech, nu?
Ochelarii Gucci Eyeweb, pot fi vizualizati 3D pe site-ul Gucciweb.com. Utilizatorii au la dispozitie si o retea sociala pe care isi pot uploada propriile imagini, ce sunt apoi transpuse in reflexia lentilei.

Ochelarii de soare Gucci Eyeweb vor costa 135 de lire sterline, urmand sa fie disponibili in magazinele Gucci, dar si online. Este pentru prima oara cand Gucci creaza o linie de produse low end, cu preturi ceva mai mici decat traditionalele expresii ale brandului.

Mai jos, clipul de prezentare a colectiei de ochelari de soare Gucci Eyeweb

Sursa foto: Stylelist

Pentru imagini si detalii despre ochelarii de soare la moda in acest an, click aici

Daca porti ochelari de vedere, fa click aici, pentru idei de rame la moda in acest an, sau sfaturi legate de lentilele de contact
10 comentarii:

 1. Ochelarii arata bine, clipul in schimb nu m-a surprins prea mult. Luand in calcul insa piata targetata e probabil clipul potrivit.Penetrarea unei noi piete cu noua gama low-end e o strategie a multor brand-uri in conditiile date cu vanzari scazute, sper sa nu se ajunga insa la aceleasi probleme care le-au avut cei de la Burberry cand prin lansarea unei colectii low-end au inceput sa fie asociati cu un brand mai ieftin, pierzand din exclusivitate si lux.

  RăspundețiȘtergere
 2. Comentariul tau e foarte pertinent. Brand-ul Gucci s-a disipat oricum. Totusi inclin sa cred ca asocierea cu un produs low end nu va fi de rau augur celor de la Gucci, in contextul in care si fashion-ul a fost afectat de criza. In plus, Gucci are o abordare extrem de "trendy": atacarea segmentului de utilizatori hi tech - cei de la Gucci au lansat de curand si o aplicatie dedicata iPhone, foarte draguta. Online-ul in fashion e un trend de cand fashion bloggerii au avut front seats rezervate la prezentarea D&G din cadrul Paris Fashion Week...

  RăspundețiȘtergere
 3. Mama ce discutii aici! SI pentru mine, ca barbat sunt doar niste banali ochelari de soare, niste banale posete si niste banale haine.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ei Dan, se prostesc si ele ca fetele, u know...girls talk

  RăspundețiȘtergere
 5. @Dan: Sa traiesti Dane! Ai perfecta dreptate. In jurul unei posete se pot naste discutii inteminabile, iar pentru noi, geanta este pur si simplu un alt accesoriu de carat pepenele de la piata! Am fost misogin oare?

  RăspundețiȘtergere
 6. .... interesanta moda prezentata de tine ...

  RăspundețiȘtergere
 7. @Dan: Sa traiesti Dane! Ai perfecta dreptate. In jurul unei posete se pot naste discutii inteminabile, iar pentru noi, geanta este pur si simplu un alt accesoriu de carat pepenele de la piata! Am fost misogin oare?

  RăspundețiȘtergere
 8. Mama ce discutii aici! SI pentru mine, ca barbat sunt doar niste banali ochelari de soare, niste banale posete si niste banale haine.

  RăspundețiȘtergere
 9. Ochelarii arata bine, clipul in schimb nu m-a surprins prea mult. Luand in calcul insa piata targetata e probabil clipul potrivit.Penetrarea unei noi piete cu noua gama low-end e o strategie a multor brand-uri in conditiile date cu vanzari scazute, sper sa nu se ajunga insa la aceleasi probleme care le-au avut cei de la Burberry cand prin lansarea unei colectii low-end au inceput sa fie asociati cu un brand mai ieftin, pierzand din exclusivitate si lux.

  RăspundețiȘtergere
 10. DreamHost is ultimately the best web-hosting provider with plans for any hosting requirments.

  RăspundețiȘtergereTe invit sa aduci o nota cu stil prin comentariul tau! Comentariile spam nu sunt aprobate.