Trend preview: Ce coafuri se poarta in 2010
Am facut un exercitiu de imaginatie legat de ce se va purta in materie de coafuri in 2010. Mi s-a parut interesant sa aduc in discutie doua dintre modelele mele favorite: romanca Irina Lazareanu si australianca Mirenda Kerr - model de top al Victoria’s Secret.
Ele prefigureaza un haisrtyle ce are toate sansele sa fie la moda in 2010: the short black haistyle. Par lung scurt si negru, ce poate semana sau nu cu un bob mai „stilizat”. What does this trend remind you of? Ei bine, ati ghicit: anii 60.

Miranda Kerr, frumoasa de la Victoria’s Secret, nu renunta prea usor la parul lung dar adera totusi la noul trend al lui 2010. Si in acest caz, coafura aduce izbitor cu moda anilor 60. Pictorialul a fost realizat pentru editia Sunday Magazine, in avanpremiera Melbourne Racing Carnival (un eveniment extrem de monden ce reuneste in perioada Octombrie – Noiembrie cursele de cai australiene).

Coincidenta sau nu, Melborune Racing Carnival este evenimentul la care in 1965 s-a lansat trendul fustei scurte: celebrul model britanic Jean Shrimpton aparut intr-o rochie extrem de scurta, ce avea sa devina ulterior manifestul unei intregi generatii de femei.

Sursa foto
Irina Lazareanu Fashionising
Miranda Kerr Fashionising