Ultima moda - fara pantaloniTe-ai gandit vreodata cum ar fi daca ai calatori intr-un vagon de metrou in care toata lumea e fara pantaloni? No Pants e o miscare ce a inceput in 2002, in New York, iar in 2010 va continua in metroul parizian.


Miscarea No Pants e ideea celor de la Improv Everywhere, care vor sa arate cum e sa faci ceva inedit si creativ intr-o lume ce nu poate sa iasa din monotonie. Lucrurile stau in felul urmator: intr-o zi geroasa, in care in mod normal nu te-ai imbraca in fusta sau pantaloni scurti, observi ca intreg compartimentul de metrou e plin de calatori fara pantaloni, iar vecina de compartiment poarta pe sub haina eleganta doar o pereche de boxeri.Poate ca post-ul pare off topic, dar intr-o lume atat de preocupata de fashion, e de-a dreptul umitior sa vezi in metroul new yorkez oameni dezbracati si totusi foarte relaxati. Si pentru ca totul sa fie si mai fashionable, in 2010 evenimentul va avea loc in capitala modei, Paris.

Ma gandesc pe cand urmeaza si Bucurestiul? Si cum ar fi daca in metroul bucurestean ai vedea asa ceva? Celor care vor sa se alature acestei miscari le spun ca e foarte simplu: in iarna aceasta se poarta cizmele peste genunchi, iar trend-ul ne arata ca e suficient sa iti pui pe tine o pereche de cizme si sa renunti la pantaloni, colanti sau fusta.

Mai jos, un film de pe Youtube ce reda "atmosfera" editiei 2009 a evenimentului No Pants.