Victoria's Secret - cel mai extravagant sutien din lume


Foto: The Luxist

Victoria's Secret va lansa si in acest an traditionalul Secret Fantasy Bra, marcand si in 2009 prezentarea unuia dintre cele mai scumpe sutiene din lume. Sutienul din acest an, Victoria's Secret Harlequin Fantasy Bra 2009 va costa 3 milioane de $ si va fi purtat de supermodelul Marisa Miller, in cadrul showului Victoria's Secret de pe 1 Decembrie.


In fiecare an, cu ocazia show-lui traditional, Victoria's Secret lanseaza Secret Bra, cel mai extravagant si mai scump sutien al colectiei, de altfel unul dintre cele mai elegante sutiene din lume.

Sutienul din acest an a fost creat exclusiv pentru retailer-ul Victoria's Secret de o echipa de 15 designeri ai celebrei bijuterii Damiani. Sutienul e brodat manual cu 2350 de diamante taiate in forma de briliant. In plus este ornat cu un diamant foarte rar in forma de inima, evaluat la 16 carate. Sutienul totalizeaza astfel 150 de carate, montarea diamantelor durand 800 de ore. Probabil pentru ca e criza, sutienul costa doar 3 milioane de $.

Mai jos, Marisa Miller la sedinta foto destinata prezentarii sutienului

Anul trecut, Victoria's Secret Fantasy Bra, a fost purtat de supermodelul Adriana Lima. Inedita piesa de lenjerie intima cotata la 1500 de carate a fost evaluata la 5 milioane de $.Foto: Glamour VanityFoto: NY Daily News