Cele mai frumoase femei, din nou goale
Ce au in comun Claudia Schiffer, Helena Christensen si Eva Herzigova? La vremea lor au fost cotate drept cele mai frumoase femei. Desi au trecut de mult de 35 de ani, arata in continuare bine. Atat de bine incat isi permit sa se si dezbrace, drept cadou de Craciun pentru cititorii i-D.

Fotografiile nud au fost realizate de Kayt Jones, cel care a renuit in pictorial super sexy trio-ul de supermodele veterane, ce pot fi inscrise pe buna dreptate in galeria celor mai frumoase femei din lume.Helena Christensen, ce isi serbeaza in acest an varsta de 41 de ani apare intr-una dintre poze complet goala, dar incaltata cu o pereche de cizme peste genunchi.Claudia Schiffer, in varsta de 39 de ani, isi acopera goliciunea cu o poseta.Eva Herzigova, 35 de ani isi mascheaza nudul cu propriile maini.
Sunt manechinele mature mai atragatoare?


In ultima vreme am remarcat un come back al unor nume precum Claudia Schiffer, Naomi Campbell sau Helena Christensen, intr-un domeniu in care daca ai trecut de 18 ani esti considerata in varsta. E un domeniu in care etalonul de varsta a scazut atat de mult, incat pustoaice ce abia au implinit varsta majoratului fac reclama la creme antirid fara ca cineva sa isi puna problema adecvarii intre obiectul reclamei si subiectul care transmite mesajul.

Totusi, intr-un astfel de business, Helena Christensen a fost anul trecut una din imaginile brand-ului de lenjereie Agent Provocateur, cunoscut pentru pictorialele si campaniile de promovare extrem de senzuale. Claudia Schiffer colaboreaza cu brand-uri de lux precum D&G, Chanel sau Yves Saint Laurent. De altfel nu e pentru prima oara cand fashion-ul face apel la goliciunea manechinelor mature. In acest an, campania pentru parfumurile D&G unisex, care inca ruleaza, le-a adus in prim plan pe Naomi Campbell, Eva Herzigova si Claudia Schiffer, goale.Explicatia pentru fenomenul revenirii frumusetilor mature pare sa fie tot criza economica. Daca inainte de criza eram dispusi sa cheltuim oricat indiferent de varsta, acum consumul a devenit mai rational si luxul a redevenit apanajul oamenilor maturi, cu o reala putere financiara. Iar o femeie matura recationeaza mult mai bine la reclame in care apar alte femei mature, idncuandu-i impresia ca poate arata la fel de bine chiar daca a trecut de 35 de ani.


Foto i-D: Ambushstudio
Foto D&G: Feteafete