Cum sa iti faci o coafura ca a Victoriei BeckhamIn urma cu aproape o saptamana Victoria Beckham a facut furori cu o noua coafura. Victoria un adevarat fashion icon poate genera printr-o simpla schimbare de look milioane de fani dornici sa o copieze. Daca te atrage noul ei look, afla de mai jos cum il poti obtine. Este incredibil de simplu.

Noua coafura a Victoriei Beckham nu este foarte elaborata, comparativ cu hair styling-urile cu care ne-a obisnuit pana acum. In aceste conditii cred ca niciodata nu a fost mai simplu sa ii imiti stilul.

Coafeza personala a Victoriei Beckham, Jessica Galvan de la Salonul Neil George le-a vorbit delor de la Elle America despre noua coafura a Victoriei si despre tehnicile pe care le-a folosit in realizarea ei. Cea care s-a ocupat in ultimii trei ani de look-ul Victoriei Beckham sustine ca Victoria isi va lasa parul lung, cel mai probabil pana la umeri.

Victoria si-a schimbat coafura chiar in ziua meciului LA Lakers,de oarece vroia sa incerce ceva nou. Pentru ca pana atunci optase aproape exclusiv pentru par drept, coafeza ei s-a gandit la niste bucle foarte naturale.

Coafura a fost realizata foarte simplu, cu ajutorul placii ceramice de intins parul si nu cu ondulator asa cum ne-am fi asteptat. Suvitele de par au fost plasate in placa si rasucite spre interior. Aceasta tehnica face ca buclele sa fie lejere si mai rotunde, dar intr-un mod natural. Pentru a vedea cum se realizeaza aceasta tehnica, urmariti clipul de mai jos. Tutorial este ideal si pentru cele care vor sa dea un nou look parului lung. De asemena, pe piata a aparut un uscator de par care are si un dispozitiv pentru crearea acestui tip de bucle. Nu stiu cat de mult merita investit in asa ceva, din moment ce putem folosi placa de intins parul chiar si pentru bucleNu uitati ca pentru un rezultat optim, parul trebuie hranit in prealabil cu un lapte protector fata de caldura degajata de placa. Recomand in acest sens produsele Kerastase : Nectar Thermique, un protector pentru parul supus uscarii frecvente cu foenul sau intins cu placa si Ciment Thermique, un lapte reconstructiv ale carui ingrediente active intra in firul de par sub aportul de caldura.

Pentru mai multe date si imagini cu coafuri care surprind evolutia stilului Victoriei beckham, click aici