Lady Gaga - Bad Romance Good FashionNoua melodie a lui Lady Gaga, Bad Romance face deja furori pe Youtube si nu mai e mult pana cand va deveni huge success. Din punctul meu de vedere, nu ma impresioneaza linia melodica a "Bad Romance" cat stilul pe care Lady Gaga il adopta in videoclip. Aceeasi extravaganta cu care ne-a obisnuit, parca de data aceasta dusa si mai mult pe culmile fashion statement-ului. Legaturile lui Lady Gaga cu moda sunt din ce in ce mai stranse: in clipul Bad Romance poarta niste incredibil pantofi Alexander McQueen, iar melodia a fost lansata pe 7 Octombrie 2009, in cadrul prezentarii colectiei primavara vara 2010 a aceluiasi designer. Mai jos, o analiza a stilului Lady Gaga.

Mi-e greu sa cred ca la ora actuala cineva din Romania ar vrea sa o imite pe Lady Gaga. Pe site-urile straine primeste review-uri si comentarii favorbaile in privinta stilului sau, atat din partea expertilor cat si din partea profanilor. In momentul de fata, insa Lady Gaga e pentru noi pur si simplu prea mult.

Desi nu sunt o experta ma straduiesc sa ii definesc intr-un cuvant stilul, lasand la o parte traditionala eticheta "neconventional". Nu ma pot inca hotari intre "oniric", "suprarealist", "burlesc" sau "superavangardist". De la Poker Face incoace Lady Gaga continua sa ne socheze, iar culmea a fost atinsa dupa parerea mea in clipul "Bad Romance". Iar acesta e doar inceputul. Probabil ca la un moment dat vom ajunge si noi sa ne intrebam: "Cine are mai mult Modjo, Lady Gaga sau Madonna?"
Melodia a fost lansata oficial cu ocazia prezentarii colectiei primavara vara 2010 a lui Alexander McQueen
Pasiunea lui Lady Gaga pentru designer-ul Alexander McQueen se reflecta si in clip: Lady Gaga poarta incredibilii pantofi cu toc de 25 de centimetri creati de designer, ceea ce i-a facut pe cei de la Huffington Post sa se intrebe "Daca nu Lady Gaga, atunci cine?" cu privire la potentialele purtatoare ale unor asemenea accesorii.Foto: Huffington PostFoto:Huffington Post

Lady Gaga intr-o creatie din colectia toamna 2009 a lui Alexander McQueen:


Foto: The Cut

Lady Gaga intr-un photo shoot Vogue, alaturi de Lily Cole. Lady Gaga interpreteaza rolul vrajitoarei din Hansel si Gretel, la ideea Annei Wintour, editorul sef de la Vogue. Lady Gaga, in rol de vrajitoare fara pantaloni, poarta creatii Marc Jacobs si Nina Ricci.Foto: Fashionising


Foto: Fashionising


Lady Gaga intr-un pictorial Hello Kitty


Foto: Fashionising


Foto: Fashionising


Lady Gaga in Vanity Fair


Foto: Fashionising


Lady Gaga in Flare editia Decembrie 2009


Foto: Fashionising


Foto: Fashionising