Machiaj de toamnaIn periplul meu pe Youtube am gasit niste clipuri foarte util, despre machiajul din acest sezon. In mod normal as fi scris cate ceva despre cum sa te machiezi in aceasta toamna, dar mai bine las doi prpfesionisti de la MAC, respectiv Chanel sa ne explice. Am ales pentru exemplificare si colectia de make up toamna 2009 de la Yves Saint Laurent. Din toata colectia, preferata mea este oja gri metalizatIn acest sezon se poarta foarte mult nuantele fumurii: de la fardul de pleoape pana la oja.
Nuanta de gri metalizat a lacului de unghii Yves Saint Laurent se poate asorta la orice, iar nuantele de smokey ale fardului de pleoape se imbina foarte armonios cu orice gen de tinuta.
Daca optezi pentru fard de pleoape in culori fumurii, alege un ruj in nuante deschise, mai light.
Tenul trebuie sa fie fardat in tonuri neutre si, spre deosebire de primavara vara cand la moda erau pometii stralucitori, in acest sezon se poarta un finis cat mai mat.

Pentru ilustrarea efectului de ochi fumurii am ales un clip in care celebra Chantel Miller, make up artis Mac ne arata cat de simplu e sa ne machiem elegant.


Mai jos, un make up artist Chanel ne invata cum sa ne machiem corect si la moda ochii.


Colectia de make up toamna iarna 2009 - 2010 Yves Saint Laurent