MTV Europe Music Awards 2009 - Ce tinute au purtat vedeteleCantareata americana Beyonce a fost marea castigatoare a MTV Europe Music Awards 2009. Beyonce a fost desemnată câştigătoarea categoriilor "cea mai bună cântăreaţă", "cel mai bun cântec" ("Hallo") şi "cel mai bun videoclip" ("Single Ladies (Put a Ring on It"). In stilul caracteristic, Beyonce a facut impresie si pe covorul rosu, cu o rochie de seara Versace. Mai jos, poze cu tinutele purtate de vedete pe covorul rosu al MTV Europe Music Awards 2009, derulat la Berlin
rapper-ul Jay-Z a primit premiul pentru "cel mai bun artist urban", iar Eminem a fost rasplatiti cu titlul de "cel mai bun cantaret". Germanii de la Tokyo Hotel au fost singurii care au intrerupt sirul de premii castigate de artistii americani. Cei de la Tokyo Hotel au fost declarati "cea mai buna trupa"

Lady Gaga, cunoscută pentru ţinutele sale extravagante şi pentru stilul ei original electro-dance-pop, a fost singurul artist solo care a primit tot cinci nominalizări, reuşind, totuşi, să câştige trofeul la categoria "cel mai bun artist debutant".


Iata ce au purtat vedetele de la MTV Europe Music Awards 2009, pe covorul rosu:

Kate Perry, prezentatoarea GaleiBeyonceJoss StoneLeona Lewis
Lil' KimShakira