Stil de vedeta: Victoria Beckham cu un nou look - o noua versiune a tunsorii bobVictoria Beckham este indiscutabil un fashion icon. Ne intrebam cu ce se imbraca, ce a purtat la anumite evenimente, ce coafura urmeaza sa adopte. Dupa ce a readus stilul bob in actualitate si l-a consacrat in variantele cropped si pixie, Victoria Beckham iese la rampa cu un nou look. Pare sa renunte la lungimea extra scurta a parului, in favoarea unui bob soft, mult mai feminin. Sa fie oare un semn ca in 2010 se poarta parul lung? Mai jos, o evolutie a stilului Victoriei Beckham in materie de coafura.Victoria Beckham poseda dincolo de versatilitatea look-ului, curajul de a adopta schimbari majore. Dupa ce ani de zile a purtat coafuri de lungime lunga sau medie, fosta Posh Spice si-a socat fanii afisand stilul bob, prelucrat in cele din urma in varianta pixie, mult mai scurta. Se pare ca Victoria s-a saturat de parul extra scurt si cel mai probabil isi lasa parul sa creasca. Sa asistam oare la prefigurarea unei tendinte in moda coafurilor din 2010?

Imaginile de mai jos o infatiseaza pe Victoria Beckham la meciul LA Lakers din 30 Septembrie, impreuna cu sotul ei, David Beckham si cu cei trei copii ai cuplului: David, Cruz si Romeo. Blitz-urile nu l-au vizat insa pe fostul star David Beckham ci pe Posh, care la 35 de ani face din nou furori cu o noua coafura.
Imbracata lejer, cu niste jeansi in trend, mulati pe picior si incaltata cu pantofi platforma Christian Loubotin, Victoria Beckham si-a completat outfit-ul cu un nou hair do: un bob ceva mai soft, la nivelul umerilor, semn ca si-a lasat parul sa creasca. Din punctul meu de vedere, coafura se armonizeaza foarte bine cu trasaturile fetei, dandu-i un look ceva mai soft decat cel cu care ne-a obisnuit pana acum.
Coafurile Victoriei Beckham


Victoria Beckham in 2009 - Parul prins in varful capului
Victoria Beckham in 2008 - Pixie crop, look androgin
Victoria Beckham in 2008 - Look elegant
Victoria Beckham in 2007 - "The pob", blond platinat
Victoria Beckham in 2006 - Extensii de par
Victoria Beckham in 2003 - Par lung si bucle nefinisate
Victoria Beckham in 2002 - Suvite blonde
Victoria Beckham in 2000

Credit foto: Fashionising & Gossiprocks