Twilight style


Foto: Mannythemovieguy

Twilight este filmul cu cele mai mari incasari in avans, devansand productii mai consacrate precum "Razboiul Stelelor" si "Harry Potter". Ce face ca filmul Twilight bazat pe romanul omonim al Stephaniei Meyer, sa fie atat de special? Cu siguranta e vorba despre povestea imposibila de dragoste dintre vampirul Edward Cullen şi muritoarea Bella Swan. Mai jos cateva poze dintr-un pictorial ce ii are ca protagonisti pe cei doi actori din Twilight, deveniti iubiti si in viata reala.

Twilight este un succes pentru ca oamenilor le plac povestile de dragoste imposibile, iar daca apar si vamipirii, succesul este si mai evident. Twilight a devenit un fenomen global, mai tare chiar decat Harry Potter, penbtru ca personajele mai sunt pe deasupra si sexy. Iubirea dintre vampirul Edward Cullen si muritoarea Bella Swan s-a transpus si in viata reala Robert Pattison si Kirsten Stewart devenind iubiti.

Cei de la Harper's Bazaar au realizat primul pictorial fashion cu cei doi actori impreuna, in ipostaze la fel de tandre precum cele din Twilight The Movie. Sa fie oare Twilight un film trendsetter precum Gossip Girls? Vom imbratisa dintr-o data stilul gotic in vestimentatie, pentru ca ne place sa visam la iubirea celor doi din Twilight?

Kirsten poarta o rochie Alexander Wang, iar Robert o tinuta Dior homme:

Kirsten poarta o rochie Versace si pantofi Yves Saint Laurent, iar Robert o tinuta Dior Homme:

In acest shoot Kirste poarta o rochie Prada si pantofi Cesare Paciotti iar Robert un outfit Dior:

Foto: Mark Seliger for Harper's Bazaar


Filmul „The Twilight Saga: New Moon” (2009), continuarea Twilight The Movie (2008) poate fi vizionat in Romania incepand cu 27 noiembrie. Fanii vorbesc deja de cea de a treia parte, "Eclipse". Mai jos, trailerul oficial al "New Moon", pentru cei care nu au vazut inca filmul.