Ce manichiura se poarta in 2010?


Foto: Stylelist


2010 pare sa mentina trend-ul nude in materie de manichiura. Unghiile simple, in nuante de gri si roz sunt propuse de cei de la Chanel si Dior. OPI si Givenchy mizeaza in aceasta primavara pe lacuri de unghii in culori electrizante. Nuantele propuse pentru manichiura anului 2010, nu sunt nici pe departe atat de specatuloase pe cat m-as fi asteptat, iar daca ai un buget redus le vei regasi cu siguranta si in variante mai ieftine de oja.Unghii gri, roz si oranj de la Chanel


Pentru primavara anului trecut, Chanel lansa o nuanta inedita: Vendetta, o combinatie de albastru metalizat si violet, anuntand un an plin de surprize in manichiura.

Nu la fel vor sta lucrurile si in 2010, colectia de make up Chanel, primavara 2010, cuprinzand trei nuante noi deloc inedite. Cele trei nuante de lacuri de unghii Chanel, la moda in 2010, vor fi disponibile incepand cu luna ianuarie 2010 si vor costa aproximativ 23 de dolari. Iata ce propune Chanel pentru mancihiura 2010:Cea mai surprinzatoare nuanta este de departe Particuliere, un gri cu tonuri de maro, pe care cei de la Chanel il propun pentru primavara 2010 si pe care l-au prezentat cu ocazia lansarii colectiei pret-a-porter primavara vara 2010. Nuanta este interesanta insa se va regasi cu siguranta si in variante de oje mult mai ieftine. Nuanta propusa de Chanel e cremoasa si devine opaca aplicata in doua straturi. Un review interesant si complet puteti citi aici. Iata cum arata pe unghii


Foto: Temptalia


O alta nuanta este Tendresse, un roz neutru, baby pink. Este o nuanta care imi place, dar nu ma surprinde si pe care cu un efort de imaginatie o voi regasi si in alte variante mult mai ieftine. De altfel, daca stau bine sa ma gandesc e foarte posibil sa am ceva asemenator acasa. Oja Chanel in nuanta Tandresse, arata foarte bine aplicata in trei straturi, potrivit Temptalia


Foto: Temptalia

Cea de a treia nuanta propusa de Chanel pentru o manichiura la moda in 2010 este Inattendu, un bej cald, cu tente de oranj, foarte porivit pentru trend-ul nude ce s-a manifestat in manichiura si in 2009. Iata cum arata Inattendu pe unghii, aplicata in doua straturi.


Foto: TemptaliaDior propune unghii gri si roz


Casa Dior a inclus in colectia de make up primavara 2009 doua noi nuante de lac de unghii: Rose Ballet si Gris Perle. Rose Ballet este destul de apropiat de Tendresse de la Chanel. Nuanta de gri propusa de Dior este mai metalizata si mai rece decat cea de la Chanel. Asa ca daca te-a atras trend-ul "unghii in nuante metalice" din toamna iarna 2009, il poti pune in practica si in 2010.


Foto: Makeup4allGivenchy propune unghii mov


Daca Chanel si Dior au fost mai rezervate in alegerea paletei de nuante pentru manichiura 2010, Givenchy propune o nuanta de mov metalic, Purple Impressions.


Foto: TemptaliaOPI se inspira din Alice in Tara MinunilorFoto: Chic Profile

Este un privilegiu sa putem cumpara OPI si in Romania. OPI este cosnidera numarul unu in materie de lacuri de unghii. Pentru inceputul lui 2010, cei de la OPI propun o colectie tematica, insiprata din lumea Disney. Colectia poarta titlul "Alice in Wonderland" (Alice in Tara Minunilor), fiind un tribuit al lansarii pelciulei Disney cu acelasi nume.


Foto: Chic Profile

Colectia cuprinde nuante de oja stralucitoare, cu mult sclipici, o combinatie de nuante electrizante. Titlurile alese pentru lacurile de unghii sunt la fel de surprinzatoare ca cele cuc are OPI ne-a obisnuit deja: "Off with her Red". "Absolutely Alice", "Mad as a Hatter" si "Tahnks So Muchness". Nu cred ca o astfel de colectie va fi disponibila prea curand si in Romania, insa daca esti fana a unghiilor in culori electrizante sau doresti sa iti completezi outfit-ul de club, te invit sa te inspiri din povestea lui Alice in Tara Minunilor.


Foto: Chic Profile

Colectia oficiala a OPI ce da trend-ul in manichiura din 2010 este inspirata de Hong Kong.


Foto: Makeup4all.Creative Nail Art


Pentru a-ti face o imagine completa a tendintelor in manichiura 2010, iata cateva imagini surprinse in timpul Saptamanii Modei de la New York. Manichiura a fost realizata de Creative Nail Design si poate fi o alternativa inedita la nuantele pe care le-am propus mai sus.


Foto: Talkingmakeup