Coafuri simple pentru petrecerea de RevelionDedic acest post tutror celor care vor sa isi aranjeze singure parul, pentru petrecerea de Revelion. Deoarece aranjatul si coafatul parului e pentru mine o corvoada am selectat cateva filmulete in care se detaliaza pasii pe care trebuie sa ii urmam pentru a obtine o coafura interesanta. Sunt coafuri potrivite pentru ocazii speciale, dar care se realizeaza foarte simplu.Daca ai parul lung, il poti increti foarte simplu cu ajutorul unui ondulator, pentru a arata ca cea din clipul de mai jos. Pentru un look de party ai nevoie de cateva clame mai speciale, iar "profesoara" din imagine iti va arata cum sa iti prinzi parul inr-un mod foarte simplu.


Cinci coafuri diferite pentru noaptea de Revelion. Se realizeaza incredibil de usor.
Am selectat si un filmulet destinat celor cu parul scurt. Pentru ca buclele sunt foarte interesante, poti invata din clipul de mai jos cum sa iti incretesti parul. Nu ai nevoie decat de placa ceramica.
Presupunand ca nu mergi la o petrecere la care coafura e obligatorie, vei dori totusi ca parul tau sa arate cat mai bine. Cum lipsa de volum e una din problemele cu care ne confruntam de obicei, protagonista clipului iti va arata cateva trucri simple pentru ca parul sa fie voluminos.