Cum se desfasoara un concurs de Miss?
Esti curioasa sa afli cum se desfasoara un concurs de Miss in lumea araba? Imaginile de mai jos sunt facute in cadrul unui concurs de frumusete, ce a avut loc pe 6 Decembrie in localitatea Shefaram, din nordul Israelului. Concursul de Miss a reunit cele mai frumoase femei de origine araba, insa datorita restrictiilor culturale ale lumii arabe, s-a desfasurat in spatiul israelian.


Se presupune ca primele concursuri de frumusete s-au organizat inca din Antichitate, cand comunitatea isi alegea cei mai frumosi reprezentanti. Primul concurs de frumusete american, a fost organizat in 1854. Desi concursurile de Miss au devenit o traditie pe mapamond, lumea araba nu se bucura inca de privilegiul de a le vedea pe cele mai frumoase femei defiland in bikini.

Concursurile de frumusete din lumea araba se rezuma la descoperirea frumusetii...interioare, cum e de altfel si cazul singurului concurs de frumusete din Arabia Saudita care ajuns la a doua editie, alege fetele cu cele mai frumoase...principii morale.

Daca totusi aveti curiozitatea de a vedea cum arata cele mai frumoase femei arabe, in rochii de seara, va invit sa vizualizati pozele de mai jos. Pentru o comparatie intre un concurs clasic de frumusete si cel din lumea araba, va puteti inspira dintr-o postare anterioara, legata de Miss World 2009 si cele mai frumoase femei din lumeSursa foto: Smashingpics