"Dansez pentru tine" la Brasov

E ca si cum "Dansez pentru tine" vine la Brasov. Poate ca postul meu este off topic, insa pe aceasta cale tin sa anunt un eveniment caritabil organizat de una dintre fundatiile pe care o sustin si cu care am avut ocazia sa colaborez, "Hospice, Casa Sperantei". Asa ca daca sunteti prin trecere prin Brasov si vreti sa invatati sa dansati de la una din vedetele de la "Dansez pentru tine", nu veti considera postul meu, off topic.

Wilmark, membru al juriului emisiunii "Dansez pentru tine" a decis sa se alature fundatiei "Hospice, Casa Sperantei", prima fundatie ce ofera ingrijire paliativa copiilor si adultilor in stadii terminale de boala.

Wilmark, care conduce prima scoala de salsa din Romania, "Academia de baile latino" va organiza o seara de dans la restaurantul Caprici din Brasov, sambata 12 Decembrie, incepand cu ora 20.00

Biletele costa 40 de RON, banii starnsi astfel urmand sa fie folositi de fundatie pentru a asigura hrana bolnavilor asistati. Practic, cu cei 40 de RON hranesti pentru o zi doi bolnavi de cancer internati la Hospice "Casa Sperantei", Brasov.

Biletele se gasesc la gabriela.tokes@hospice.ro, 0728 130081


Foto: ProTV Magazin