Miss World 2009

Miss Gibraltar, Kaiane Aldorino a fost declarata oficial cea mai frumoasa femeie din lume, in cadrul finalei Miss World 2009. Pe locul doi s-a clasat sud africanca Tatum Keshvar, iar pe trei Miss Mexic, Perla Beltran. Imagini cu cele mai frumoase femei din lume, mai jos.

Miss World 2009 este Kaiane Aldorino, din Gibraltar. Frumoasa in varsta de 23 de ani are o inaltime de 1,74 de metri. Pe parcursul concursului s-a dovedit a fi favorita juriului, castigand si proba costumului de baie. In viata de zi cu, zi, Miss World 2009 este functionar in cadrul administratiei iberice.


Foto: Huffington Post


Pe locul doi s-a clasat in mod evident favorita publicului, Miss Africa de Sus, Tatum Keshvar, in varsta de 25 de ani. Sud africanca a fost una din cele mai inalte aspirante la titlul de cea mai fumoasa femeie din lume, masurand 1,80 m.

Pentru ca diferentele par intotdeauna mai pregnante intre contraste, am ales o poza in care apar alaturate Miss Africa de Sud (stanga) si Miss Anglia. Diferentele dintre cele doua sunt graitoare, semn ca Miss World nu e doar un simplu concurs de frumusete. Ma intreb care au fost cu adevarat criteriile selectiei in cadrul Miss Anglia si cum au aratat celelate concurente? Miss Anglia este Katrina Hodge, caporal in armata birtanica, ce si-a servit tara in Irak. Spera ca in iulie 2010 sa se alature trupelor din Afganistan.


Foto: Zimbio

Locul trei a fost ocupat de Miss Mexic, Perla Beltran Acosta, 23 de ani, 1,78 m.


Foto: Guanabee


Romania a fost reprezentata in concurs de Loredana Violeta Salanta. Chiar daca romanca de 1,79 de metri nu a resuit vreo performanta notabila, pe pagina wikipedia figura ca fiind cea mai tanara concurenta, in varsta de doar 17 ani. Romanca a implinit in realitate 18 ani si e originara din Budacu de Jos, Bistrita. Potrivit, evz, o admira pe Adriana Lima si vrea sa de admitere atat la facultatea de Drept cat si la cea de actorie. Participarea la concurs nu a fost lipsita de ghinioane. Dupa castigarea titlului de Miss Romania, a fost accidentata de un scuterist, in timp ce mergea pe trotuar. Inainte de a ajunge Miss Romania, Loredana Salanta lucra intr-o pizzerie.Foto: Apropo.ro


Imagini din finala Miss World


Editia din acest an a Miss World a fost organizata la Johannesburg. Este a saptea oara cand Africa de Sud, gazduieste finala. In acest an, cheltuielile de organizare au costat 12 milioane de dolari. Finala a reunit, pe parcursul celor doua ore de show, 112 concurente din intreaga lume. In 2010, finala Miss World, ajunsa la a 60 - a editie, va fi gazduita de Vietnam.
Editia 2009 a Miss World a fost transmis prin live streaming. Daca nu ati avut ocazia sa o urmariti, am selectat un clip cu imagini din finala.

Ce face cea mai frumoasa femeie din lume, dupa castigarea titlului?


Miss World 2009, Kaiane Aldorino, va renunta cel mai probabil la job-ul de functionar administrativ. Cel putin pentru urmatorul an de zile, cand va calatori in lume ca reprezentanta a Miss World Organisation, facand lobby pentru cauzele fundatiei. In mod traditional, pe perioada "domniei', Regina Frumusetii va locui la Londra.