Noaptea reducerilor la Unirea Shopping Center Bucuresti si Brasov
Pentru ca se apropie sarbatorile si lumea e in cautarea celor mai potrivite cadouri de Craciun, Unirea Shopping Center reia Noaptea Reducerilor in magazinele din Brasov si Bucuresti. Afla mai jos care sunt reducerile practicate de retaileri.

A doua Noapte a Reducerilor are loc Vineri, 11 Decembrie incepand cu ora 9.00 si la fel ca la editia precedenta va dura pana la ora 3 dimineata. Reducerile practicate vor fi cuprinse intre 10 si 80%.
Noaptea Reducerilor reloaded, daca ma pot exprima asa, m-a prins in Brasov. A fost mare inghesuiala in ciuda ofertei limitate, dar am avut grija sa fiu in magazin inainte de ora 9.00. Ca atare am prins totusi ceva dragut, spre deosebire de alte shopaholice mai putin norocoase.

Cel mai atractiv magazin la Noaptea Reducerilor a fost fara indoiala Donna M, care a redus pretul la jumatate, pentru majoritatea articolelor. Inghesuiala a fost si la Tina R, care a practicat o reducere de 20% la toate articolele.
In materie de incaltaminte singura varianta din Unirea Shopping Center Brasov care imi place e Benvenuti, insa nu a avut reduceri prea mari.

In concluzie, am plecat acasa cu un trenci Tina R, in carouri - mi-a placut pentru ca aduce cu modelul tartan al Burberry, un sarafan si un sweater de la Dona M si un pulovar foarte ciudat tot de la Tina R. Nota de plata a fost undeva la 200 de RON. Dezamagirea mea cea mai mare a fost ca la Privilege, singurul magazin de parfumuri din Unirea Shopping Center Brasov, reducerile au fost infime. Ca atare m-am dus peste doua zile si m-am razbunat cumparandu-mi un ruj de la Shiseido, dar asta e alta poveste.

Sper ca Noaptea Reducerilor reloaded sa ma prinda in Bucuresti, pentru oferte ceva mai bune.