Tunsoarea bob la moda si in 2010Tunsoarea bob este optiunea de baza a femeilor ce vor sa arate sexy, cu parul scurt. Pentru ca in 2009, la implinirea a o suta de ani de la aparitia acestei tunsori, ea continua sa fie in trend, lucru valabil si pentru 2010. Salma Hayek e prima vedeta care a renutat la bucle in favoarea unui bob drept. Si acesta e un semn clar ca bob-ul ramane la moda si in 2010.


M-am obisnuit cu imaginea de femeie fatala a Salmey Hayek si invariabil aceasta atragea dupa sine parul lung, negru si ondulat. Insa de curand, starul a renuntat la parul lung si a optat pentru un bob drept, similar cu tunsoarea bob consacrata de Victoria Beckham.


Se pare ca la anul vom asista la aparitia unui alt stil de bob. Bob-ul sleek, cu parul lins dat pe spate si coafat cu mult gel. O consecinta fireasca de altfel a trendurilor prefigurate in acest an. ca sursa de inspiratie viitoare. Sa ne aducem aminte ca pe catwalk-urile sezonului toamna - iarna, au existat creatori (Jean Paul Gaultier, D&G, Nina Ricci)care au mizat pe stilul androgin, masculin.

Mai jos, un editorial cu Kate Bosworth in Vogue Italia. Are you ready for this?Daca nu sunteti pregatite pentru gelul de par va propun sa va inspirati din urmatoarele posturi despre coafuri la moda si tunosarea bob.

Afla ce coafuri s-au purtat in 2009 si vor ramane la moda si in 2010.


Si un sneak preview in tendintele in coafura pentru 2010, ilustrate de Irina Lazareanu si Miranda Kerr.


Foto:
Salma Hayek - Stylelist
Kate Bosworth - Fashionising