Cazaturi in lumea modeiLumea modei nu e lipsita de momente tragi-comice. Cazaturile de pe podium sunt printre cele mai "gustate" evenimente de acest gen. Pana nu de mult, doar manechinele feminine "se bucurau" de acest privilegiu. Ei bine, avem in sfarsit egalitate intre sexe. La show-ul Vivienne Westwood toamna iarna 2010, unul din modelele masculine a cazut pe catwalk, spre deliciul celor din primul rand.


Nu stiu cat e de real sau nu, pana la urma Vivienne Westwood este o maestra a regiilor si a prezentarilor de moda noncoformiste. Sa nu uitam ca in cadrul prezentarii colectiei de toamna - iarna 2009, protagonista a fost starul prono Pamela Andreson, in rol de ingeras BDSM.

De altfel, potrivit Stylelist, tema prezentarii toamna iarna 2010 aleasa de Vivienne Westwood a fost "boschetareala". Asa ca orice e posibil.

Tot pe Stylelist am avut ocazia sa citesc ca una din manechinele prezente la Saptamana Modei de la Berlin si-a pierdut un pantof, in timpul prezentarii. La femei zic eu se scuza, pentru ca mersul pe tocuri e o corvoada in sineP.S. Scuze pentru titlul neinspirat!